"Έφυγε" ο Μανώλης Σουλτανόπουλος

Δεν είναι πια κοντά μας ο απόφοιτός μας από το 1989c Μανώλης Σουλτανόπουλος  ο οποίος ζούσε στο Βερολίνο και ακολουθούσε διπλωματική καριέρα στην Πρεσβεία μας (Ι. Botschaftssekretär - Wirtschaft und Handel). Η ανακοίνωση του Υπουργείου Εξωτερικών:

Παρασκευή, 28 Μαΐου 2021. Με ιδιαίτερη λύπη, μάθαμε για την εκδημία, χθες, 27 Μαΐου, του εκλεκτού και εξαιρετικά προσφιλούς συναδέλφου, Εμμανουήλ Σουλτανόπουλου, ο οποίος υπηρετούσε στο Γραφείο Οικονομικών και Εμπορικών Υποθέσεων της Πρεσβείας μας στο Βερολίνο. Εκφράζουμε τα θερμότατα συλλυπητήρια στους οικείους του."

Το Facebook κατακλύστηκε από μηνύματα συμμαθητών, φίλων και συνεργατών του. Ένας πολύ νεαρός συναπόφοιτός μας, ο Αλέξανδρος Ζάννος που έκανε πρακτική στο Βερολίνο κοντά στον Μανώλη, έγραψε:

"Μπορεί τον Μανώλη ή αφεντικό όπως τον αποκαλούσα να μην τον γνώριζα πολύ καιρό, η καλοσύνη του και ο ακέραιος χαρακτήρας του, σου έβγαζαν όμως μια ζεστασιά που σε έκανε να αισθάνεσαι ότι τον ξέρεις χρόνια.Τον γνώρισα πριν 2 χρόνια στην Πρεσβεία στο Βερολίνο όπου και ήταν υπεύθυνος της πρακτικής μου. Η γνώσεις που μου μετέδωσε αμέτρητες. Το χιούμορ του, οι πλάκες που κάναμε και τα γέλια που έχουμε ρίξει, θα μου μείνουν για πάντα χαραγμένα. Ένας αφοσιωμένος διπλωμάτης, αξιοζήλευτος δάσκαλος, αλλά προπαντός καταπληκτικός άνθρωπος που μετέδιδε μόνο φως. Καλό ταξίδι αφεντικό, ήταν τιμή μου που σε γνώρισα..."

Θερμά συλλυπητήρια και από εμάς στην οικογένειά του και την τάξη του ’89.


Από τη δεκαετία του '60 μέχρι σήμερα

Με την υποστήριξη:

 

Γερμανική Σχολή Αθηνών Galanis Sports Data

 

Eκδηλώσεις του μήνα

Εδώ φιλοξενούμε τις απόψεις σας

ΠΟΡΤΡΑΙΤΑ