Η Ανθή Φουντά σκηνοθετεί «Το μήνυμα»

Η ομάδα APUS παρουσιάζει την τραγελαφική φάρσα του Αργύρη Χιόνη, «Το Μήνυμα» σε σκηνοθεσία Ανθής Φουντά στο Θέατρο Φούρνος.
Η παράσταση «Το μήνυμα», που παρουσιάστηκε για πρώτη φορά στο Ανοιχτό Θέατρο Γκράβας για μία μόνο βραδιά την Τετάρτη 14 Ιουλίου, παρουσιάζεται ξανά, για τέσσερις μόλις παραστάσεις, τον Οκτώβριο στο Θέατρο Φούρνος.

Λίγα λόγια για το έργο:

Εγκλωβισμένοι σε ένα ταξίδι χωρίς αρχή και τέλος, δύο ανθρωπάκια (ή οι άνθρωποι) πασχίζουν να παραδώσουν ένα μήνυμα που έχουν ξεχάσει. Μια κωμικοτραγική παράσταση που μας προκαλεί να γελάσουμε με την κατάντια, να ξαφνιαστούμε με την απόγνωση και να αναρωτηθούμε τί μένει από τον άνθρωπο αν του πάρεις την αρχή και το τέλος.

Μια ευρηματική, κωμική και βαθιά ανθρώπινη παράσταση που χωρά ολόκληρη στα αυστηρά όρια ενός σκηνικού που μοιάζει βγαλμένο από ξύλινο παιχνίδι-γρίφο. Ελάτε να γελάσετε με τους ανθρώπους μέσα στο κλουβί!

Τετάρτη και Πέμπτη από 6/10 έως 14/10 στις 21:00


Από τη δεκαετία του '60 μέχρι σήμερα

Με την υποστήριξη:

 

Γερμανική Σχολή Αθηνών Galanis Sports Data

 

Eκδηλώσεις του μήνα

Εδώ φιλοξενούμε τις απόψεις σας

ΠΟΡΤΡΑΙΤΑ

Ο Werner Hermann γεννήθηκε στην Γερμανία το 1951 και ήρθε στην Ελλάδα το 1959. Αποφοίτησε από τη Σχολή το 1970 (γερμανικό τμήμα) και συνέχισε τις σπουδές του στη Βιέννη και το Linz,  [ ... ]