Η Λένα Κιτσοπούλου γράφει για “Μια νύχτα στην Επίδαυρο“

kitsopoulou2Η συγγραφέας και ηθοποιός Λένα Κιτσοπούλου (’89) συνυπογράφει το κείμενο (μαζί με τον Γιάννη Αστερή) στο μιούζικαλ “Μια νύχτα στην Επίδαυρο“ το οποίο, σε σύλληψη και σκηνοθεσία του Νίκου Καραθάνου, ανεβαίνει στο ΘΕΑΤΡΟ ΡΕΞ - ΜΑΡΙΚΑ ΚΟΤΟΠΟΥΛΗ. Πρεμιέρα το Σάββατο 22 Απριλίου – θα παίζεται αρκετές φορές κάθε εβδομάδα, τελευταία παράσταση: Κυριακή 14 Μαΐου . Στην παράσταση συμμετέχει πλειάδα γνωστών ονομάτων της μουσικής σκηνής και του θεάτρου. Σημειώνεται ότι τα εισιτήρια εξαντλούνται με ταχύτατο ρυθμό.

Λίγα λόγια για το έργο: Νυχτερινή φάρσα, μεταφυσικό μιούζικαλ, τρελή κωμωδία; Τι είναι τέλος πάντων το Μια νύχτα στην Επίδαυρο, η νέα παράσταση του Νίκου Καραθάνου στο Εθνικό Θέατρο; «Μια γλίστρα είναι» λέει ο σκηνοθέτης «από τα ύψη στα τάρταρα». Και πράγματι, ο ευρηματικός δημιουργός καθοδηγεί, με τον μοναδικό του τρόπο, έναν εικοσαμελή θίασο από την έξαρση της ξέφρενης κωμωδίας στο τραγικό κενό της ύπαρξης και πίσω.

ΘΕΑΤΡΟ ΡΕΞ - ΜΑΡΙΚΑ ΚΟΤΟΠΟΥΛΗ, Πανεπιστημίου 48, 2103301881 – 2103305074, από 22.4.2023 έως 14.5.2023

Πληροφορίες και εισιτήρια...


Από τη δεκαετία του '60 μέχρι σήμερα

Με την υποστήριξη:

 

Γερμανική Σχολή Αθηνών Galanis Sports Data

 

Eκδηλώσεις του μήνα

Εδώ φιλοξενούμε τις απόψεις σας

ΠΟΡΤΡΑΙΤΑ
Αντώνης Ρεγκάκος (75)

Γεννήθηκε στην Αθήνα το 1957. Αποφοίτησε από τη Γερμανική Σχολή Αθηνών το 1975. Σπούδασε στο Πανεπιστήμιο του Freiburg im Breisgau της Γερμανίας Κλασική Φιλολογία, Αρχαία Ιστορ [ ... ]