Η θρυλική επιχείρηση «Πίτσος» ζωντανεύει μετά το φιλί ζωής από την «Πυραμίς» (video)

Η “Πίτσος” ξαναζωντανεύει, χάρη στην ελληνική εταιρεία “Πυραμίς” που εξαγόρασε μέρος του εξοπλισμού της επιχείρησης. Στο νέο εργοστάσιο στην Αττική, θα μπουν μπρος δυο γραμμές παραγωγής και θα διασωθούν εκατοντάδες θέσεις εργασίας. Ο Απόστολος Πίτσος (απόφοιτός μας του μεσοπολέμου, 103 ετών σήμερα) εκφράζει την ικανοποίησή του για τη συνέχιση του έργου που δημιούργησε η εταιρεία της οικογενείας του.

Υπενθυμίζεται ότι το παλιό εργοστάσιο της θρυλικής επιχείρησης στην περιοχή του Ρέντη εγκαινιάστηκε το 1959 και άρχισε να κατασκευάζει ψυγεία και θερμάστρες πετρελαίου, το 1968 ασπρόμαυρες τηλεοράσεις και το 1977 όταν κίνησε το ενδιαφέρον των διεθνών μεγάλων οίκων και δη των γερμανικών κυρίως λόγω του υψηλής ποιότητας κατασκευής τους εξαγοράστηκε από την BOSCH – SIEMENS HAUSGERȀTE GmbH. Ωστόσο στο εργοστάσιο μετά από διάφορα προβλήματα είχε μπει λουκέτο πριν από 2,5 μήνες (τον περασμένο Μάρτιο) φέρνοντας τους εργαζόμενους αντιμέτωπους με την ανεργία.

Δείτε σχετικό ρεπορτάζ και video στο https://www.ertnews.gr/eidiseis/ellada/i-thryliki-epicheirisi-quot-pitsos-quot-zontaneyei-meta-to-quot-fili-zois-quot-apo-tin-quot-pyramis-quot-video/

Κάντε Εγγραφή στο εβδομαδιαίο Newsletter

* indicates required
Συμπληρώστε το e-mail σας