Ευχές από τον Απόστολο Τσαούση

Αγαπητά μέλη,

Είχα υποσχεθεί να σας ενημέρωνα για την πορεία των αγώνων, αλλά δυστυχώς λόγω κάποιωνπροσωπικών και οικογενειακών προβλημάτων αυτό δεν κατέστη δυνατόν να συμβεί νωρίτερα.

Όπως αναφέρθηκε και στα προηγούμενα Montags επέστρεψα τελικά με δύο χάλκινα μετάλλιαστις αποσκευές μου.

Το πρώτο μετάλλιο ήρθε στις 4 Δεκεμβρίου στα 50μ ύπτιο της κατηγορίαςS1, όπου με επίδοση 1:58:34 κατέκτησα την 3η θέση. Την τελευταία μέρα των αγώνων στις 7Δεκεμβρίου ήρθε και το δεύτερο μετάλλιο στο αγώνισμα των 100μ ύπτιο με χρόνο 4:13:83.

Ήταν μια απίστευτη εμπειρία για εμένα, καθώς ήταν τα πρώτα μετάλλια που κερδίζω σε μια τόσομεγάλη διοργάνωση.

Όλα αυτά βέβαια δεν θα μπορούσαν να είχαν γίνει ποτέ πραγματικότητα ανδεν είχα την στήριξη όλων σας. Μπορεί η κολύμβηση να είναι ατομικό αγώνισμα, αλλά όταναγωνιζόμουν ένιωθα ότι έτρεχα για όλους σας και αυτό μου έδινε ακόμα περισσότερη δύναμη.Μου δώσατε την ευκαιρία να ζήσω μοναδικές στιγμές και ελπίζω με την σειρά μου να σας έδωσαχαρά και να σας έκανα περήφανους. Σας ευχαριστώ πολύ όλους για μια ακόμα φορά.

Με αφορμή το γεγονός, ότι η επιστολή αυτή θα δημοσιευτεί στο πρωτοχρονιάτικο Montags, νασας ευχηθώ καλή χρονιά. Εύχομαι ότι καλύτερο για το 2018 και να φέρει υγεία, ευημερία καιευτυχία σε εσάς και τα αγαπημένα σας πρόσωπα.

Με φιλικούς χαιρετισμούς,

Απόστολος Τσαούσης

Κάντε Εγγραφή στο εβδομαδιαίο Newsletter

* indicates required
Συμπληρώστε το e-mail σας