Μετακομίζουμε το γραφείο μας στην Βιβλιοθήκη

metakomisi grafeiou 2022 1Να θυμίσουμε ότι στην δεκαετία του ’90 τα γραφεία του Συλλόγου ήταν στα υπόγεια της Σχολής και το 2004 μας παραχωρήθηκε ο συγκεκριμένος χώρος που μας βόλεψε και τον αγαπήσαμε.

Τον τελευταίο χρόνο όμως λόγω των αναγκών που προέκυψαν στο σχολείο αναγκαστήκαμε να “διώξουμε” το τραπέζι των συνεδριάσεων (που οι περισσότεροι γνωρίζουμε το τι έχει και δεν έχει ακούσει) διότι ο χώρος που καταλάμβανε έπρεπε να παραχωρηθεί στον υπεύθυνο των “Ευρωπαϊκών προγραμμάτων” , οπότε στην πράξη μοιραζόμασταν τον χώρο.

Ο νέος χώρος που θα μας φιλοξενήσει είναι το ένα από τα δύο γραφεία στον χώρο της Βιβλιοθήκης, το οποίο θα μοιραζόμαστε με την “δική μας” Αγγελική Κανελλακοπούλου, η οποία επισήμως από τον Σεπτέμβριο αναλαμβάνει επικεφαλής της Alumni-Arbeit.

Θεωρούμε ότι ο χώρος της Βιβλιοθήκης, που φιλοξενεί τις παρουσιάσεις της Λίζας Γεωμπρέ, και χρησιμοποιείται πλέον λόγω του κορωνοϊού πολύ συχνά για τις δικές μας συνεδριάσεις, αποτελεί την καλύτερη επιλογή και μάλλον θα τον αγαπήσουμε εξ ίσου. Άλλωστε τις εργάσιμες ημέρες και ώρες κυκλοφορεί εκεί η φιγούρα του Johannes Müller, ενός εξαιρετικού φίλου του Συλλόγου μας.

Στην φωτογραφία λίγο πριν ξεκρεμαστούν οιαφίσες από τους τοίχος και αδειάσουν τα ντουλάπια.Το ημερολόγιο γράφει: Παρασκευή 16 Ιουλίου 2022.

metakomisi grafeiou 2022

sagsa grafeio feb 2020

Φεβρουάριος 2020. Εργασίες στο γραφείο. Μόλις έχουν κατασκευαστεί τα ντουλάπια και σε λίγο θα είναι έτοιμη και η κουζίνα.

Το τραπέζι των συνεδριάσεων είναι γεμάτο από χαρτιά που περιμένουν να τακτοποιηθούν.

Κάντε Εγγραφή στο εβδομαδιαίο Newsletter

* indicates required
Συμπληρώστε το e-mail σας