Παυλος Αγιαννίδης: "Δάκης: Τόσα καλοκαίρια μάς έφυγαν από τα χέρια…"

agiannidis pavlosΟ δημοφιλής αλεξανδρινός τραγουδιστής έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 79 ετών, έπειτα από μια λαμπρή καριέρα, πλούσια σε συνεργασίες με τους σημαντικότερους έλληνες δημιουργούς κι ερμηνευτές, καθώς και διεθνείς σταρ όπως ο Σαρλ Αζναβούρ, η Μίλβα, ο Τζο Ντασέν και η -επίσης Αλεξανδρινή- Δαλιδά.

Μια γλυκιά ανάμνηση, για αρχή. Από τις «Πόρτες» στο Νέο Ψυχικό. Μετά τα μεσάνυχτα. Ο αξέχαστος Δημήτρης Μητροπάνος έχει γυρίσει από το Παρίσι, όπου έκανε – λόγω πολυκυστικών νεφρών – μεταμόσχευση, χάρη στην (δότρια) αδελφή του, Σμαρώ. Δεν πίνει πλέον, ούτε σταγόνα. Δεν έχει καταφέρει να κόψει το τσιγάρο. Ομως, εκείνο που τού λείπει περισσότερο είναι το μικρόφωνο. Το τραγούδι. Πηγαίνει λοιπόν κάθε βράδυ στις «Πόρτες», αργά τη νύχτα. Οταν έχουν μείνει – αν έχουν μείνει – ελάχιστοι θαμώνες. 

Δείτε το άρθρο του Παύλου Αγιαννίδη στο protagon.gr...


Από τη δεκαετία του '60 μέχρι σήμερα

Με την υποστήριξη:

 

Γερμανική Σχολή Αθηνών Galanis Sports Data

 

Eκδηλώσεις του μήνα

Εδώ φιλοξενούμε τις απόψεις σας

ΠΟΡΤΡΑΙΤΑ
Γιώργος Μαρκοπουλιώτης (78*)

(*) αν δεν είχε φύγει από την Σχολή θα αποφοιτούσε το 1978. Ο Γιώργος Μαρκοπουλιώτης γεννήθηκε στην Αθήνα στις 11 Ιουνίου 1960 και φοίτησε στη Σχολή από το 1972 έως το 1974 και  [ ... ]