Άγγελος Κωβαίος: "Η πιθανή περιπλοκή της αυτο(α)δυναμίας"

kovaios angelosΜε όποιο εκλογικό σύστημα και να γίνουν οι εκλογές, είτε ο Μητσοτάκης το αλλάξει είτε όχι, το θέμα της επόμενης περιόδου είναι ότι ακόμη και αν υπάρξει αυτοδυναμία, η κοινοβουλευτική πλειοψηφία θα είναι ισχνή. Και αυτό σε μία περίοδο ρευστότητας, απροσδιοριστίας, αβεβαιότητας και υψηλών απαιτήσεων.

Πώς από τη μία στιγμή στην άλλη και μέσα στο κατακαλόκαιρο περιπέσαμε (ως χώρα) από μία συνθήκη πολιτικής στασιμότητας και εν τέλει ηρεμίας, σε μία αναστάτωση, ρευστότητα και δυνάμει ανωμαλία, είναι κάτι που πρώτη η κυβέρνηση μπορεί και πρέπει να εξηγήσει. Μία υπόθεση όπως αυτή των υποκλοπών, δίχως να έχει φέρει τα πάνω κάτω, έχει πάντως αλλάξει την πολιτική συζήτηση και χωρίς να έχουν ανατραπεί συσχετισμοί και πολιτικές δυναμικές, έχουν μεταβληθεί σημαντικά, σχεδόν ριζικά, οι πολιτικές σχέσεις και κάποια, σημαντικά, δεδομένα που τις καθορίζουν. 

Δείτε όλο το άρθρο του Άγγελου Κωβαίου στο protagon.gr...


Από τη δεκαετία του '60 μέχρι σήμερα

Με την υποστήριξη:

 

Γερμανική Σχολή Αθηνών Galanis Sports Data

 

Eκδηλώσεις του μήνα

Εδώ φιλοξενούμε τις απόψεις σας

ΠΟΡΤΡΑΙΤΑ
Σωτήρης Κωσταβάρας (77)

Από τον Ιούνιο του 1996 έως και σήμερα εργάζεται στον ραδιοφωνικό σταθμό Σπορ ΦΜ, αρχικά ως αρχισυντάκτης και στη συνέχεια ως ραδιοφωνικός παραγωγός με καθημερινή εκ [ ... ]