Παύλος Αγιαννίδης: "Οταν η Ελλάδα γλεντούσε στα σκυλάδικα"

agiannidis pavlosΠόθος, λαγνεία, εκτόνωση σε σπασμένα πιάτα και βουνά από γαρίφαλα. Οι ανομολόγητες «αμαρτίες» και οι κρυφές διαστροφές της εξουσίας και του απωθημένου, πάνω στην εγχρήματη σεξουαλική πολιορκία: Καταγράψαμε την ιστορία και την ατμόσφαιρα μιας εποχής που θα ξετυλιχθεί προσεχώς και στην τηλεοπτική εκδοχή τού «Αυτή η νύχτα μένει»

Σε τρεις λέξεις, μια παλιά, καλή συνάδελφος, «κουλτουριάρα» μάλιστα, που μας είχε ακολουθήσει σε σκυλάδικο της Θεσσαλονίκης, είχε καταφέρει να περιγράψει την ατμόσφαιρα: «Αυτά τα μαγαζιά μυρίζουν σπέρμα, χασίσι και ιδρώτα»! Το θυμήθηκα, τώρα, που ετοιμάζεται να μεταφερθεί στη μικρή οθόνη η ατμόσφαιρα των σκυλάδικων του ’80 (μετά, εκείνο το πρώτο είδος έκλεισε τον κύκλο του), με την καθημερινή σειρά 200 επεισοδίων «Αυτή η νύχτα μένει», στον Alpha (από τη Δευτέρα 10 Οκτωβρίου 2022).

Δείτε το άρθρο του Παύλου Αγιαννίδη στο protagon.gr...


Από τη δεκαετία του '60 μέχρι σήμερα

Με την υποστήριξη:

 

Γερμανική Σχολή Αθηνών Galanis Sports Data

 

Eκδηλώσεις του μήνα

Εδώ φιλοξενούμε τις απόψεις σας

ΠΟΡΤΡΑΙΤΑ
Νίκος Κωστόπουλος (92)

Ο Νίκος Κωστόπουλος (92) προέρχεται από τον χώρο των Επιχειρήσεων όπου εργάζεται μέχρι σήμερα ως Στέλεχος και Σύμβουλος Διοίκησης σε Μικρομεσαίες και εισηγμένες επ [ ... ]