Ξένια Κουναλάκη: "Όλα και όλοι για την Εύα (Καϊλή)"

kounalaki xenia 3Με ένα τίτλο που παραπέμπει στην κλασική ταινία "Όλα για την Εύα" του Τζόζεφ Μάνκιεβιτς από το 1950, η Ξένια Κουναλάκη αποτυπώνει την θέση της για τα όσα συνέβησαν στην Εύα Καϊλή:

Απολογήτρια των επιδόσεων του Κατάρ στα εργασιακά δικαιώματα. Bασίλισσα των κρυπτονομισμάτων. Κάτοχος της σύνθετης αλήθειας όσον αφορά το blockchain. Συνδαιτυμόνας ολιγαρχών. Φιλορώσα, φιλοκαταριανή, μακεδονομάχος. Εθνικίστρια και λαϊκίστρια. Ομορφη, αλλά κενή. Αδίστακτη και άπληστη. Απολίτικη και Δούρειος Ιππος. Σατανική, που τα φορτώνει όλα στον σύντροφό της.

Αίφνης η Εύα Καϊλή είναι η προσωποποίηση του Απόλυτου Κακού στην Αθήνα και τις Βρυξέλλες. H Εύα πόζαρε με μήλο, η Εύα δεν σκέφτηκε το παιδί της, η Εύα αυτό, η Εύα εκείνο. Ολοι έχουν από μια ιστορία να διηγηθούν. Κάποτε που την είδαν στα μπουζούκια, μια άλλη φορά που αδίκησε μια εργαζόμενη.

Δείτε το άρθρο από την εφημερίδα "Καθημερινή"...


Από τη δεκαετία του '60 μέχρι σήμερα

Με την υποστήριξη:

 

Γερμανική Σχολή Αθηνών Galanis Sports Data

 

Eκδηλώσεις του μήνα

Εδώ φιλοξενούμε τις απόψεις σας

ΠΟΡΤΡΑΙΤΑ
Δαμιανός Παπαδημητρόπουλος (68)

Ο Δαμιανός Παπαδημητρόπουλος γεννήθηκε στην Αθήνα το 1950 και αποφοίτησε από τη Σχολή το 1968. Σπούδασε Φυσική αρχικά στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης και σ [ ... ]