Πρόσκληση στη συναυλία μας «Restart: Συνεχίζουμε από την αρχή»

Αγαπητοί γονείς, αγαπητοί μαθητές και αγαπητές μαθήτριες,

Η ορχήστρα, το ανσάμπλ κιθάρας και τα ροκ συγκροτήματα της Γερμανικής Σχολής Αθηνών σάς προσκαλούν στην αίθουσα εκδηλώσεων της DSA. Έπειτα από μια μακρά χρονική περίοδο χωρίς δια ζώσης εμφανίσεις των μουσικών μας, τα μουσικά συγκροτήματα της Σχολής θα εμφανιστούν και πάλι επί σκηνής στις 16, 17 και 18 Δεκεμβρίου, ώρα 19:30.

Η φετινή μας συναυλία με τίτλο «Restart: Συνεχίζουμε από την αρχή» σηματοδοτεί την αρχή ενός αναστοχασμού, μιας αναγέννησης. Με την πρωτοβουλία μας, θέλουμε να ευαισθητοποιήσουμε για τα κοινωνικά και οικολογικά προβλήματα της εποχής μας. Ζούμε σε έναν πολύ εύθραυστο κόσμο, ο οποίος απαιτεί μια ιδιαιτέρως προσεκτική διαχείριση των διαπροσωπικών σχέσεων και της σχέσης μας με τη φύση. Το «Re» συμβολίζει την επανάληψη και την καινούργια αρχή. Είναι η αισιόδοξη απάντηση στην υπαρξιακή αναζήτηση του νοήματος της ζωής. Το «Re» δίνει το έναυσμα για ένα καλύτερο αύριο, το οποίο αντλεί τη δύναμή του από την κριτική ανασκόπηση του χθες. Τα μουσικά μας συγκροτήματα γιορτάζουν -σε συμπαραγωγή με τη διευρυμένη ομάδα σκηνογραφίας και την ομάδα δημιουργικής γραφής- τη σχολική επέτειο των 125 ετών ως ένα μοντέρνο, δημιουργικό σχολείο, το οποίο ατενίζει το μέλλον με ιδιαίτερη ευαισθησία και ανησυχίες, έχοντας την εμπειρία των εκατό (100) και πλέον χρόνων παρουσίας.

Στο φουαγιέ της Σχολής θα πραγματοποιηθεί παράλληλα η έκθεση των Καλλιτεχνικών «Από πού ερχόμαστε; Τι είμαστε; Πού πάμε;» με έργα μαθητ(ρι)ών.

Ακολουθώντας τις οδηγίες για τη δημόσια υγεία λόγω της πανδημίας του Covid-19, είναι απαραίτητη η προεγγραφή όλων των επισκεπτ(ρι)ών της συναυλίας στην ιστοσελίδα της DSA (ακολουθήστε τους εξής συνδέσμους για την εγγραφή σας → την Πέμπτη 16 Δεκεμβρίου, → την Παρασκευή 17 Δεκεμβρίου και → το Σάββατο 18 Δεκεμβρίου). Παρακαλούμε για την κατανόησή σας, καθώς, λόγω του περιορισμένου αριθμού διαθέσιμων θέσεων σε κάθε συναυλία, η είσοδος στον χώρο της εκδήλωσης θα επιτρέπεται μόνο στους επισκέπτες που έχουν προεγγραφεί για την εκάστοτε ημέρα. Η προεγγραφή το βράδυ της συναυλίας δεν θα είναι εφικτή. Οι συναυλίες θα πραγματοποιηθούν σύμφωνα με τα προβλεπόμενα μέτρα ασφαλείας για την αντιμετώπιση της πανδημίας Covid-19. Η προσκόμιση του πιστοποιητικού εμβολιασμού ή νόσησης καθώς και της ταυτότητάς σας είναι απαραίτητη για την είσοδό σας στη Σχολή (παρακαλούμε να προγραμματίσετε επαρκή χρόνο για τον σχετικό έλεγχο στην είσοδο του κτηρίου). Για παιδιά 4 έως 17 ετών επαρκεί το σελφ τεστ. Η χρήση μάσκας είναι υποχρεωτική.

Σας περιμένουμε!

Με φιλικούς χαιρετισμούς από τη DSA,

Dr. Marianne Danner και Roland Hoffmann

Μουσική διεύθυνση και σχεδιασμός

Κάντε Εγγραφή στο εβδομαδιαίο Newsletter

* indicates required
Συμπληρώστε το e-mail σας