Διπλή ανάπλαση Βοτανικού και Λεωφόρου Αλεξάνδρας

psaltis vassilis 1Ένας "δικός" μας, ο Βασίλης Ψάλτης, με την ιδιότητα του διεθύνοντος συμβούλου της Alpha Bank, υπέγραψε από κοινού με τον δήμαρχο Αθηναίων Κώστα Μπακογιάννη, τον Παναγιώτη Μαλακατέ και τον υπουργό Ανάπτυξης Άδωνι Γεωργιάδη την διπλή ανάπλαση προκειμένου να ξεκινήσουν τα έργα για το νέο γήπεδο του Παναθηναϊκού.

Τις συμβάσεις με τις οποίες η Διπλή Ανάπλαση του Βοτανικού και της Λεωφόρου Αλεξάνδρας, περνά στη δεύτερη φάση, υπέγραψαν σήμερα στο Δημαρχείο Αθηνών, ο δήμαρχος Αθηναίων Κώστας Μπακογιάννης, ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη ΠΑΟ κ. Παναγιώτης Μαλακατές, ο πρόεδρος της ΠΑΕ ΠΑΟ Γιάννης Αλαφούζος και ο CEO της Alpha Bank  εκ μέρους της ΑΕΠ Ελαιώνα, Βασίλης Ψάλτης, παρουσία του υπουργού Ανάπτυξης και Επενδύσεων κ. Άδωνη Γεωργιάδη, σύμφωνα με ανακοίνωση του Δήμου Αθηναίων.

Δείτε το άρθρο του skai.gr...

Κατερίνα Μητραλέξη (74)

Η Κατερίνα Μητραλέξη γεννήθηκε στην Αθήνα το 1956 και αποφοίτησε από τη Σχολή το 1974. Σπούδασε Γερμανική Φιλολογία, Κλασική Αρχαιολογία και Αρχαία Ιστορία στο Πανεπισ [ ... ]