Βίκυ Βολιώτη: "Ιζαμπέλ Ρεμπώ,ο δικός μου Αρθούρος"

volioti vicky 2Η Βίκυ Βολιώτη ('88) έχοντας ήδη κερδίσει τις εντυπώσεις ενός απαιτητικού κοινού παίζει και σκηνοθετεί για δεύτερη συνεχή χρονιά το πρωτότυπο έργο της Ευσταθίας «Ιζαµπέλ Ρεµπώ, ο δικός µου Αρθούρος», σε νέο χωρο, στο θέατρο «Μικρό Άνεσις».

Η µικρή αδερφή του Αρθούρου Ρεµπώ, Ιζαµπέλ, διηγείται την ιστορία της που όµως είναι συνυφασµένη µε την ιστορία του πρόωρα αδικοχαµένου αδερφού της.
Η Ιζαµπέλ Ρεµπω έζησε µια ζωή αφιερωµένη στην αγάπη για τον αδελφό της. Κι όµως, εκείνη ήταν τελικά αυτή που αποδείχτηκε η πιο δυνατή. Τον στήριξε µέχρι το µαρτυρικό του τέλος αποδεικνύοντας ότι ο ισχυρός δεν είναι πάντα αυτός που φαίνεται…
Η Ιζαµπέλ Ρεµπώ, µια γυναίκα µεγαλωµένη µέσα σε ένα ασφυκτικό, αυστηρό καθολικό περιβάλλον, γνώρισε τον εκφοβισµό του κόσµου εξ αιτίας του κοινωνικά «απόβλητου» αδερφού της κι όµως τον υπερασπίστηκε µε πάθος που συγκινεί δίνοντας µια σπαρακτική µάχη µε τον εσωτερικό της κόσµο, τις κοινωνικές προκαταλήψεις και τον θρησκευτικό φανατισµό.

Μια διαφορετική οπτική του µεγάλου ποιητή όπως δεν τον ξέραµε µέχρι τώρα µέσα από τα µάτια της αδερφής του.

Θέατρο Μικρό Άνεσις Λεωφόρος Κηφισίας 14 Τηλ. 2107718943

Από Δευτέρα 2 Οκτωβρίου 2023 Δευτέρα και Τρίτη στις 21.00

Περισσότερα...


Από τη δεκαετία του '60 μέχρι σήμερα

Με την υποστήριξη:

 

Γερμανική Σχολή Αθηνών Galanis Sports Data

 

Eκδηλώσεις του μήνα

Εδώ φιλοξενούμε τις απόψεις σας

ΠΟΡΤΡΑΙΤΑ
Ηλίας Δελλόγλου (74)

Ο Ηλίας Δελλόγλου αποφοίτησε το 1974 και σπούδασε ζωγραφική και χαρακτική στο Braunschweig και στο Βερολίνο και επέστρεψε με τη διάκριση του Meisterschueler από το εργαστήριο του  [ ... ]