Ημερολόγιο εκδηλώσεων Ιανουαρίου

Ακολουθεί το ημερολόγιο με τις προγραμματισμένες δημόσιες εκδηλώσεις του μήνα Ιανουαρίου:

16 Ιανουαρίου 2016 (Σάββατο):Ημέρα Πληροφόρησης

Από τις 12.00ꞌ έως τις 16.00ꞌ προσκαλούμε όλους τους ενδιαφερόμενους σε μια γνωριμία με τη Γερμανική Σχολή Αθηνών. Ένα πλούσιο πρόγραμμα με ξεναγήσεις στις εγκαταστάσεις της Σχολής, πληθώρα ενημερωτικών περιπτέρων στο φουαγιέ, πειράματα στα μαθήματα φυσικών επιστημών, μουσική, έκθεση καλλιτεχνικών, παρουσίαση των εξωδιδακτικών δραστηριοτήτων, προσωπικές συμβουλευτικές / ενημερωτικές συζητήσεις με τη Διεύθυνση της σχολής, το διδακτικό προσωπικό, αλλά και με γονείς και μαθητές θα σας δώσει μια ζωντανή εικόνα της σχολικής καθημερινότητας.

25Ιανουαρίου2016 (Δευτέρα):«Τα νιάτα παίζουν μουσική»- περιφερειακός διαγωνισμός και τελική συναυλία

Όπως κάθε χρόνο θα πραγματοποιηθεί στη Γερμανική Σχολή Αθηνών η πρώτη φάση του μεγάλου μουσικού διαγωνισμού«Τα νιάτα παίζουν μουσική», στον οποίο έχουν δηλώσει συμμετοχή πολλοί μαθητές και μαθήτριές μας σε διάφορες κατηγορίες. Στο διαγωνιστικό πρόγραμμα κατά τη διάρκεια των δυο ημερών, Παρασκευής, 22 Ιανουαρίου 2016 και Σαββάτου, 23 Ιανουαρίου 2016 συμπεριλαμβάνονται οι ακόλουθες κατηγορίες: σόλο βιολί, σόλο βιόλα, σόλο βιολοντσέλο, ντουέτο με πιάνο και ένα πνευστό, ανσάμπλ με κιθάρες και τραγούδι ποπ. Το κοινό μπορεί να παρακολουθήσει το διαγωνιστικό πρόγραμμα ελεύθερα, μια και η εκδήλωση έχει σκοπό να προωθήσει τη χαρά της δημιουργίας και της απόλαυσης της μουσικής και έχει συναυλιακό χαρακτήρα. Το ακριβές πρόγραμμα του διαγωνισμού θα αναρτηθεί στην ιστοσελίδα της DSA τον Ιανουάριο.

Με ιδιαίτερη χαρά σας προσκαλούμε στην τελική συναυλία, τη Δευτέρα, 25 Ιανουαρίου 2016 και ώρα 19.00΄στην αίθουσα εκδηλώσεων της DSA. Εκεί θα απολαύσετε για άλλη μια φορά τη μουσική ορισμένων από τους συμμετέχοντες και όλοι θα παραλάβουν τη βεβαίωση συμμετοχής τους στο διαγωνισμό.

Κάντε Εγγραφή στο εβδομαδιαίο Newsletter

* indicates required
Συμπληρώστε το e-mail σας