Ημερολόγιο εκδηλώσεων Μαρτίου

2 Μαρτίου 2016 (Τετάρτη): Κύκλος διαλέξεων «Για το νόημα της αρχιτεκτονικής σκέψης» (I)

Ο Σύλλογος Αποφοίτων της ΓΣΑ προσκαλεί στις 19.00ꞌ στην 1η διάλεξη του κύκλου διαλέξεων «Για το νόημα της αρχιτεκτονικής σκέψης» με θέμα «Περί ύπαρξης: Γιατί, πού και τι κτίζω;» στη Βιβλιοθήκη της ΓΣΑ. Ομιλήτρια θα είναι η αρχιτέκτονας και απόφοιτος κα Μυρτώ Κωσταροπούλου.

7 Μαρτίου 2016 (Δευτέρα): Βραδιά γερμανικού καμπαρέ „Γκαίτε: Φάουστ I”

Η Γερμανική Σχολή Αθηνών σας προσκαλεί στις 20.00ꞌ σε μια ιδιαίτερη βραδιά καμπαρέ με τους Michael Quast και Philipp Mosetter στην αίθουσα εκδηλώσεων. Η σχολιασμένη παράσταση «Γκέτε: Φάουστ Ι» εξασφαλίζει μια βαθιά ματιά στην άβυσσο του γερμανικού εθνικού έπους και το παρουσιάζει ως ένα χιουμοριστικό βιβλίο πρώτης τάξης! Όπως έγραψε και η εφημερίδα FAZ: «Αντιμετωπίζει το θέμα με τέτοια σοβαρότητα, που διαχέει χαρά και ευθυμία, πριν ακουστεί καν η πρώτη λέξη. Μια βραδιά στην οποία και οι απόλυτα αφοσιωμένοι στον Γκέτε θα απολαύσουν γέλιο επιπέδου.»

16 Μαρτίου 2016 (Τετάρτη): Κύκλος διαλέξεων «Για το νόημα της αρχιτεκτονικής σκέψης» (ΙI)

Ο Σύλλογος Αποφοίτων της ΓΣΑ προσκαλεί στις 19.00ꞌ στη 2η διάλεξη του κύκλου διαλέξεων με θέμα «Αναπαράσταση: Πώς κτίζω;» στη Βιβλιοθήκη της ΓΣΑ. Ομιλήτρια θα είναι η αρχιτέκτονας και απόφοιτος κα Μυρτώ Κωσταροπούλου.

30 Μαρτίου 2016 (Τετάρτη): Κύκλος διαλέξεων «Για το νόημα της αρχιτεκτονικής σκέψης» (ΙIΙ)

Ο Σύλλογος Αποφοίτων της ΓΣΑ προσκαλεί στις 19.00ꞌ στην 3η διάλεξη του κύκλου διαλέξεων με θέμα «Μοντέρνο, μεταμοντέρνο και το πολιτικό στην αρχιτεκτονική» στη Βιβλιοθήκη της ΓΣΑ. Ομιλήτρια θα είναι η αρχιτέκτονας και απόφοιτος κα Μυρτώ Κωσταροπούλου.

Κάντε Εγγραφή στο εβδομαδιαίο Newsletter

* indicates required
Συμπληρώστε το e-mail σας