Ελληνογερμανικό Επιχειρηματικό Φόρουμ

Στις 5 Απριλίου 2016 διοργανώνεται στο Βερολίνο το Ελληνογερμανικό Επιχειρηματικό Φόρουμ. Για του ενδιαφερόμενους παραθέτουμε την επιστολή – πρόσκληση:

Διεξαγωγή Ελληνογερμανικού Επιχειρηματικού Φόρουμ στο Βερολίνο, στις 5 Απριλίου 2016

Διοργάνωση Επιχειρηματικής Αποστολής

Με την παρούσα επιστολή σας προσκαλούμε να συμμετάσχετε στην επιχειρηματική αποστολή που θα πραγματοποιηθεί στο πλαίσιο του Φόρουμ που διοργανώνει ο Economist και το Ελληνογερμανικό Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο στο Βερολίνο (ξενοδοχείο Ritz Carlton Berlin) στις 5 Απριλίου 2016 με τίτλο “Greece – Germany Business Forum – Restoring Confidence and Navigating for New Trade, Investment and Startups”.

Η ελληνική επιχειρηματική αντιπροσωπεία θα συνοδεύει κλιμάκιο Υπουργών της ελληνικής κυβέρνησης και θα έχει τη δυνατότητα να πραγματοποιήσει κατ’ ιδίαν (B2B) επιχειρηματικές συναντήσεις με γερμανικές επιχειρήσεις που θα δηλώσουν συμμετοχή.

Σημειώνεται, ότι οι εργασίες του Φόρουμ υποστηρίζονται ενεργά από την Ομοσπονδία Γερμανικών Βιομηχανιών (BDI), το Σύνδεσμο Γερμανικών Επιμελητηρίων Εμπορίου και Βιομηχανίας (DIHK), και τον Οργανισμό Enterprise Greece, ο οποίος έχει επιφορτισθεί με τη διοργάνωση της ελληνικής επιχειρηματικής αποστολής.

Προς ενημέρωσή σας, επισυνάπτεται αρχικό σχέδιο του προγράμματος του Φόρουμ. Σε επόμενη επικοινωνία μας και αφού οριστικοποιηθεί, θα σας αποσταλεί και το τελικό. Ωστόσο, για τον καλύτερο και έγκαιρο προγραμματισμό της αποστολής, θα σας παρακαλούσαμε όπως μας ενημερώσετε για το ενδιαφέρον σας να συμμετάσχετε στην αποστολή άμεσα.

Σε περίπτωση που επιθυμείτε να συμμετάσχετε, θα πρέπει να συμπληρώσετε, όσο το δυνατόν πληρέστερα, το συνημμένο έντυπο εγγραφής (Registration Form) και να το αποστείλετε μαζί με σύντομο προφίλ της εταιρείας σας στα αγγλικά, στην ηλεκτρονική διεύθυνση: info@enterprisegreece.gov.gr.

Για περισσότερες πληροφορίες, μπορείτε να επικοινωνείτε με την κα Αγγέλα Μιχαλοπούλου, Δ/ντρια Προσέλκυσης Επενδύσεων, στα τηλέφωνα 2103355726, 6977459772.Παρακαλούμε, σημειώστε ότι το σύνολο των εξόδων μετάβασης και διαμονής βαραίνει αποκλειστικά τους συμμετέχοντες.

Κάντε Εγγραφή στο εβδομαδιαίο Newsletter

* indicates required
Συμπληρώστε το e-mail σας