Ανοιξιάτικη Συναυλία: 8 Απριλίου

Παρασκευή, 8 Απριλίου 2016 στις 19.30΄στην αίθουσα εκδηλώσεων της Σχολής

Με αφορμή τη διεθνή «Ημέρα της Ευτυχίας» (20 Μαρτίου) κυκλοφόρησε πρόσφατα από τον ΟΗΕ η «Έκθεση της Παγκόσμιας Ευτυχίας» του 2016, η οποία εξετάζει τους κύριους παράγοντες συναισθημάτων ευτυχίας και παρουσιάζει με στατιστικές μελέτες σε ποιες χώρες ζουν οι πιο ευτυχισμένοι άνθρωποι.

Εμείς στον τομέα Mουσικής δεν προσεγγίζουμε το θέμα «Ευτυχία» τόσο επιστημονικά, σας παρουσιάζουμε μόνο ένα πολύχρωμο ανοιξιάτικο μείγμα μελωδιών και τραγουδιών που απλώς προσφέρουν «ευτυχία» σε μουσικούς και ακροατές και οι στίχοι των οποίων αναφέρονται στην «ευτυχία» και το «πεπρωμένο».

Το φάσμα των ακουσμάτων κυμαίνεται από το «Writings on the Wall», στο «Bitter Sweet Symphony» καθώς και από το «Don’t worry, be happy» μέχρι το «O Fortuna» (την έκκληση προς την θεά της τύχης «Fortuna»). Το τμήμα μουσικής της 12ης τάξης , η ορχήστρα (υπό τη διεύθυνση της κυρίας Dr. Marianne Danner), η χορωδία της ΓΣΑ (υπό τη διεύθυνση της κυρίας Anke Spiegel) καθώς και το σύνολο κρουστών του Ωδείου Αθηνών (υπό τη διεύθυνση του κυρίου Δημήτρη Δεσύλλα) σας πρασκαλούν με χαρά σε αυτή την βραδιά.

Ελπίζουμε η μουσική μας να σας κάνει ευτυχισμένους και ίσως … ίσως να καταφέρουμε, να ανέβει η Ελλάδα από τη θέση 99 (2016), στην κατάταξη της «Έκθεσης της Παγκόσμιας Ευτυχίας “ του 2017 τουλάχιστον δέκα θεσούλες …J

Κάντε Εγγραφή στο εβδομαδιαίο Newsletter

* indicates required
Συμπληρώστε το e-mail σας