Ήττα με 11-0. Πολλά με καθόλου !

Η ομάδα των αποφοίτων του ΣΑΓΣΑ που συμμετέχει στο 1ο Διαποφοιτικό Τουρνουά Ποδοσφαίρου Συλλόγων Ιδιωτικών Σχολείων, με την ονομασία “APS CUP”, το οποίο διοργανώνει ο ΣΑΣΜ (Σύνδεσμος Αποφοίτων Σχολής Μωραΐτη) σε συνεργασία με τον ΣΑΚΑ δεν τα κατάφερε τη δεύτερη αγωνιστική, στην οποία όμως παρουσιάστηκε αποδεκατισμένη, χάνοντας από τον πρωτοπόρο της βαθμολογίας, την ομάδα των αποφοίτων του ACS με το βαρύ σκορ 11-0. Δυστυχώς είτε λόγω τραυματισμών ή/και ασθενειών (Φόρτωμας, Σκουτέρης), είτε λόγω προαναγγελθεισών απουσιών (Μητροτάσιος, Τζωρτζόπουλος), είτε λόγω απρόβλεπτων απουσιών – ίσως από πρόωρη θερινή ραστώνη – η ομάδα εμφανίστηκε στο γήπεδο μες στο μεσημέρι με μόνο 12 παίκτες. Και σα να μην έφθαναν αυτά, ο μοναδικός παίκτη του πάγκου, που προβλεπόταν να ξεκουράζει όλους τους άλλους, ο Κόκκινος, τραυματίστηκε μετά από 5′ παιχνιδιού, αφήνοντας την ομάδα χωρίς αλλαγές. Στη συνέχεια έπαιξαν αναγκαστικά τραυματισμένοι και οι Κουτρολίκος, Καραλής και Καπετανάκης. Κρίμα γιατί η ομάδα ήταν καλά στημένη και ξεκίνησε πολύ καλά, αφού μέχρι 5′ πριν το ημίχρονο το σκορ ήταν μόνο 1-0, ενώ έχασε και μια καλή ευκαιρία, όταν ο αντίπαλος τερμτοφύλακας απέκρουσε δύσκολα σουτ του Παπαδάκη. Μετά όμως, προϊόντος του χρόνου και της εξάντλησης από τη ζέστη ήρθε η συντριβή με κύριο υπεύθυνο για το ACS τον υιό Βαζέχα, που σημείωσε 6 τέρματα.

Για την ιστορία, με την ομάδα μας αγωνίστηκαν οι: Κων/νος Δημητρίου (2006-Αρχηγός), Ηλίας Ηλιόπουλος (2001), Αλέξανδρος Λιάγκουρας (2008), Στέλιος Καπετανάκης (2010), Στέργιος Κουτρολίκος (2010), Βασίλης Καραλής (2003), Ζώης Ζαννάκης (2005), Άγις Νεκτάριος (2004), Γιώργος Ροντήρης (2015), Βαγγέλης Ραϊτσιος (1991), Φοίβος Παπαδάκης (2010), Δημήτρης Κόκκινος (2004) [Coach Π. Πετρακόπουλος].

Η ομάδα μας θα δώσει το τελευταίο παιχνίδι της το Σάββατο, 25 Ιουνίου στις 10.00 π.μ. με αντίπαλο τους αποφοίτους του St. Catherine’s. Περισσότερα…

Κάντε Εγγραφή στο εβδομαδιαίο Newsletter

* indicates required
Συμπληρώστε το e-mail σας