Ξαναχάσαμε με 6-2

Tο 1ο Διαποφοιτικό Τουρνουά Ποδοσφαίρου Συλλόγων Ιδιωτικών Σχολείων, με την ονομασία “APS CUP”, το οποίο διοργάνωσε ο ΣΑΣΜ (Σύνδεσμος Αποφοίτων Σχολής Μωραΐτη) σε συνεργασία με τον ΣΑΚΑ, τελείωσε για την ομάδα των αποφοίτων του ΣΑΓΣΑ όπως άρχισε… Η ομάδα μας παρουσιάστηκε και πάλι λειψή κι αναγκαστήκαμε να προσφύγουμε ακόμη και … σε συζύγους αποφοίτων. Η ομάδα προσπάθησε κι έκανε τη καλύτερη εμφάνισή της στο τουρνουά, δίχως όμως θετικό αποτέλεσμα, αφού ηττήθηκε από την ομάδα του St. Catherine’s με το ίδιο σκορ της 1ης αγωνιστικής, δηλ. με 6-2. Για την ομάδα μας σκόραραν οι Άγις Νεκτάριος και Θοδωρής Τζωρτζόπουλος.

Με το αποτέλεσμα αυτό η ομάδα μας δεν απέφυγε τη τελευταία θέση, σε ισοβαθμία με δύο άλλους συλλόγους. Πρωταθλήτρια, με διαφορά τερμάτων πάνω στο νήμα, ήταν η ομάδα του Κολλεγίου σε ισοβαθμία με 2 από τους τρεις αντιπάλους μας, το ACS και το Μωραϊτη. Πρώτος σκόρερ στο τουρνουά ήταν ο Αρκάδιος Βαζέχα. Πάντως, οι παίκτες μας το ευχαριστήθηκαν κι ετοιμάζονται τη νέα χρονιά να οργανωθούν σε τακτική βάση για να είναι έτοιμοι για το επόμενο τουρνουά.

Για την ιστορία, με την ομάδα μας αγωνίστηκαν οι: Κων/νος Δημητρίου (2006 – Αρχηγός), Χρήστος Σκουτέρης (2001), Ζώης Ζαννάκης (2005), Άγις Νεκτάριος (2004), Θοδωρής Τζωρτζόπουλος (2001), Βασίλης Καραλής (2003), Βαγγέλης Ραϊτσιος (1991), Κάρολος Φόρτωμας (2003), Λευτέρης Πάγκαλος (2004), Βασίλης Χρυσούλης, Χαμίντ Behdaoui-Δημητράκος (1980) και για 10′ ο coach Πέτρος Πετρακόπουλος (1972).

Περισσότερα…

Κάντε Εγγραφή στο εβδομαδιαίο Newsletter

* indicates required
Συμπληρώστε το e-mail σας