Βοηθήστε στο Oktoberfest

Oktoberfest2016 grΤο εφετινό Oktoberfest θα πραγματοποιηθεί στη Σχολή στις 8 Οκτωβρίου 2016 από τις 12.00′ έως τις 20.00′ και όπως πάντα αποτελεί μια ευκαιρία να ξανασυνδεθούμε με παλιούς γνωστούς, να κάνουμε νέες γνωριμίες, να απολαύσουμε γερμανικές λιχουδιές και να περάσουμε ένα πραγματικά ξεχωριστό απόγευμα και ας έχουμε κατά νου, ότι τα έσοδα από τη γιορτή θα διατεθούν στο ταμείο υποτροφιών για τους μαθητές της Σχολής.

Το Oktoberfest όμως χρειάζεται την βοήθεια όλων μας. Όπως κάθε χρόνο, συγκροτούνται ομάδες εθελοντών, που προσφέρουν εργασία, έστω και λίγη. Αυτή η λίγη βοήθεια, εκείνη μόνον την ημέρα, που θα μπορούσε να είναι το στόλισμα του χώρου ή το μοίρασμα του φαγητού, ανάμεσα στους μαθητές και στις μαθήτριες, που θα μοιράζουν τους λαχνούς, είναι αρκετή στο να συμβάλει αποφασιστικά στην επιτυχία όλης της προσπάθειας.

Τηλεφωνήστε στο 2106199261-5 ή επικοινωνήστε μέσω του mail: oktoberfest@dsathen.gr για να δηλώσετε την επιθυμία σας να πάρετε μέρος στην προσπάθεια αυτή της υποστήριξης της εκδήλωσης.

Κάντε Εγγραφή στο εβδομαδιαίο Newsletter

* indicates required
Συμπληρώστε το e-mail σας