Υποτροφίες Jean Monnet

To Ευρωπαϊκό Κέντρο Αριστείας Jean Monnet του Πανεπιστημίου Αθηνών / Μονάδα Ευρωπαϊκού Τουρισμού διοργανώνει Εκπαιδευτικό Πρόγραμμα με θέμα «Σύγχρονες Τάσεις του Τουρισμού στην ΕΕ και την Ελλάδα» και προκηρύσσει διαγωνισμό για την επιλογή συμμετεχόντων και για 30 υποτροφίες δωρεάν συμμετοχής σε αυτό.

Το πρόγραμμα απευθύνεται σε πτυχιούχους (ή φοιτητές) ΑΕΙ και ΤΕΙ όλων των επιστημονικών κατευθύνσεων, σε επαγγελματίες / εργαζόμενους που θέλουν να επεκτείνουν την επαγγελματική τους κατάρτιση στον Τουρισμό, αλλά και κάθε ενδιαφερόμενο. Οι διδάσκοντες και οι εισηγητές προέρχονται από τους επαγγελματίες του τουρισμού και ειδικούς ερευνητές.

Οι συμμετέχοντες που ολοκληρώνουν με επιτυχία το Πρόγραμμα λαμβάνουν Πιστοποιητικό (Certificate) επιτυχούς συμμετοχής.

Στοιχεία Διεξαγωγής:

Ώρες διεξαγωγής: 16:00 – 19:00

Τόπος διεξαγωγής: Ευρωπαϊκό Κέντρο Αριστείας Jean Monnet, Κλεομένους 22Α, Κολωνάκι

Ενότητες:

Δευτέρα 10/10/2016: Ευρωπαϊκές και Σύγχρονες Τάσεις του Τουρισμού

Δευτέρα 17/10/2016: «Ήλιος και θάλασσα»: Το Παραδοσιακό Μοντέλο του Ελληνικού Τουρισμού

Δευτέρα 24/10/2016: Ειδικές Μορφές Τουρισμού (Α’ Μέρος: Τουρισμός Πόλης, Ιατρικός, Συνεδριακός και Θρησκευτικός Τουρισμός)

Δευτέρα 31/10/2016: Ειδικές Μορφές Τουρισμού (Β’ Μέρος: Γαστρονομικός Τουρισμός, Αγροτουρισμός-Οικοτουρισμός, Αθλητικός Τουρισμός, Θαλάσσιος Τουρισμός)

Δευτέρα 7/11/2016: Σεμινάριο Ερευνητών (εθελοντική συμμετοχή): Η ανάπτυξη του Ελληνικού τουρισμού ως εργαλείου για την έξοδο από την κρίση

Δευτέρα 14/11/2015: Επιστημονική Ημερίδα

Κάντε Εγγραφή στο εβδομαδιαίο Newsletter

* indicates required
Συμπληρώστε το e-mail σας