Εκδηλώσεις Νοεμβρίου-Δεκεμβρίου

Ακολουθεί το ημερολόγιο με τις προγραμματισμένες δημόσιες εκδηλώσεις των μηνών Νοεμβρίου και Δεκεμβρίου:

1 Νοεμβρίου 2016 (Τρίτη): Ενημερωτική εκδήλωση για το προφίλ Ε

Την Τρίτη, 01.11.2016 θα πραγματοποιηθεί από τις 08.00΄ έως τις 09.30΄ ενημερωτική εκδήλωση σχετικά με το δομή του προφίλ Ε στην αίθουσα 207, στον 2ο όροφο του κεντρικού κτιρίου της Σχολής. Η Διευθύντρια Γυμνασίου, κ. Κανελλακοπούλου, θα είναι στη διάθεσή σας για να απαντήσεις στις ερωτήσεις σας.

7 Νοεμβρίου 2016 (Δευτέρα): Ενημερωτική εκδήλωση για την εισαγωγική εξέταση

Στις 19.30΄ θα πραγματοποιηθεί μια ενημερωτική εκδήλωση για τους γονείς που ενδιαφέρονται για την εξεταστική διαδικασία 2016/17 για την εγγραφή το 2017/18 στην 7η τάξη (προφίλ Ε) της DSA των παιδιών που επισκέπτονται σήμερα την 6η τάξη ενός ελληνικού Δημοτικού. Η υπεύθυνη για τις εξετάσεις εισαγωγής, κυρία Κοτσιάλου, θα είναι παρούσα και θα σας ενημερώσει για τις λεπτομέρειες της εξεταστικής διαδικασίας.

13 Νοεμβρίου 2016 (Κυριακή): Αυθεντικός Μαραθώνιος

Η Γερμανική Σχολή Αθηνών συμμετέχει για πέμπτη φορά με την ομάδα „Deutsche Schule Athen – Running Team” στον Αυθεντικό Μαραθώνιο της Αθήνας. Περίπου 400 μέλη της σχολικής μας κοινότητας, μαθητές, γονείς, διδακτικό προσωπικό, απόφοιτοι και φίλοι της DSA υποστηρίζουν αυτή την προσπάθεια και συμμετέχουν στους αγώνες του Αυθεντικού Μαραθωνίου, των 5 ή των 10 χλμ. που διενεργούνται παράλληλα. Υπεύθυνος της ομάδας „Deutsche Schule Athen – Running Team” είναι ο Χρήστος Κωνσταντινίδης (HYPERLINK “mailto:konstantinidis@dsathen.gr” t “_blank” konstantinidis@dsathen.gr).

21 Νοεμβρίου 2016 (Δευτέρα): Εκδήλωση με θέμα «Εθελοντισμός: τι και πώς»

Ο Σύλλογος Αποφοίτων της Σχολής και η DSA προσκαλούν στις 19.30΄ σε μια εκδήλωση με θέμα «Εθελοντισμός: τι και πώς» στην αίθουσα εκδηλώσεων της Σχολής. Η κ. Αλεξάνδρα Μητσοτάκη, πρόεδρος της “Action Aid” στην Ελλάδα θα κάνει μια παρουσίαση και θα συντονίσει στη συνέχεια τη συζήτηση με τους εκπροσώπους φιλανθρωπικών ιδρυμάτων και σχετικών οργανώσεων. Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να απευθυνθείτε στο Σύλλογο Αποφοίτων της DSA (HYPERLINK “mailto:info@ex-dsathen.gr” info@ex-dsathen.gr).

24 Νοεμβρίου 2016 (Πέμπτη): Συναυλία των νικητών του διαγωνισμού «Τα νιάτα παίζουν μουσική»

Η DSA προσκαλεί στη συναυλία των νικητών του ομοσπονδιακού διαγωνισμού «Τα νιάτα παίζουν μουσική» που θα πραγματοποιηθεί στις 19.30΄ στην αίθουσα εκδηλώσεων της Σχολής.

26 & 27 Νοεμβρίου 2016 (Σάββατο και Κυριακή): Χριστουγεννιάτικο παζάρι

Ο Ευαγγελικός Σύλλογος Ανθρωπιστικής Αρωγής με την υποστήριξη της Γερμανόφωνης Καθολικής Ενορίας «Αγ. Μιχαήλ» Αθηνών σας προσκαλούν στο παραδοσιακό χριστουγεννιάτικο παζάρι που διοργανώνεται υπό την αιγίδα των γερμανόφωνων Πρεσβειών στην Αθήνα στις 26 Νοεμβρίου από 10.00΄ έως 18.00΄ και στις 27 Νοεμβρίου από 10.00΄ έως 13.00΄. Για ερωτήσεις παρακαλούμε να απευθύνεστε στην κ. Dürrbaum (HYPERLINK “mailto:weihnachtsbasar.athen@gmail.com” t “_blank” weihnachtsbasar.athen@gmail.com).

28 Νοεμβρίου 2016 (Δευτέρα): Ομιλία στο πλαίσιο των «εβδομάδων για την υγεία της καρδιάς» που διοργανώνει το Γερμανικό Καρδιολογικό Ίδρυμα

«Η καρδιά υποφέρει από στρες: υπέρταση, διαβήτης, χοληστερίνη» είναι το θέμα της ομιλίας που θα πραγματοποιήσει η Υφηγήτρια Dr. med. Carolin Sonne, τ. Διευθύντρια Υπερηχογραφικού Εργαστηρίου και Κλινικής Καρδιακής Ανεπάρκειας και Επιμελήτρια Αιμοδυναμικού Εργαστηρίου στο Γερμανικό Καρδιολογικό Κέντρο του Πανεπιστημίου του Μονάχου, στις 19.30΄ στην αίθουσα εκδηλώσεων της DSA. Η ομιλία γίνεται στο πλαίσιο των «εβδομάδων για την υγεία της καρδιάς» που διοργανώνει το Γερμανικό Καρδιολογικό Ίδρυμα. Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στη γερμανική γλώσσα.

1 και 2 Δεκεμβρίου 2016 (Πέμπτη και Παρασκευή): Παράσταση του γερμανόφωνου θεατρικού ομίλου

Ο γερμανόφωνος θεατρικός όμιλος σάς προσκαλεί και τις δυο ημέρες στις 20.00΄ στην πολλά υποσχόμενη κωμωδία του Ουίλλιαμ Σαίξπηρ «Όπως αγαπάτε» στην αίθουσα εκδηλώσεων της DSA.

9 Δεκεμβρίου 2016 (Παρασκευή): Χριστουγεννιάτικη συναυλία

Το μουσικό τμήμα σας προσκαλεί στις 19.00΄ στη φετινή χριστουγεννιάτικη συναυλία στην αίθουσα εκδηλώσεων της DSA.

12 Δεκεμβρίου 2016 (Δευτέρα): Ενημερωτική εκδήλωση για την εισαγωγική εξέταση

Στις 19.30΄ θα πραγματοποιηθεί μια ενημερωτική εκδήλωση για τους γονείς που ενδιαφέρονται για την εξεταστική διαδικασία 2016/17 για την εγγραφή το 2017/18 στην 7η τάξη (προφίλ Ε) της DSA των παιδιών που επισκέπτονται σήμερα την 6η τάξη ενός ελληνικού Δημοτικού. Η υπεύθυνη για τις εξετάσεις εισαγωγής, κυρία Κοτσιάλου, θα είναι παρούσα και θα σας ενημερώσει για τις λεπτομέρειες της εξεταστικής διαδικασίας.

Κάντε Εγγραφή στο εβδομαδιαίο Newsletter

* indicates required
Συμπληρώστε το e-mail σας