The IMTe Reports

Από τον Γιάννη Θεολογίτη, απόφοιτο του 1974, πήραμε μία ανακοίνωση σχετικά με μία πολύ ενδιαφέρουσα ηλεκτρονική έκδοση η οποία ξεκίνησε την διαδρομή της πριν λίγεw ημέρες.

Έχουμε την ευχαρίστηση να σας παρουσιάσουμε το πρώτο τεύχος του The IMTe Reports. Με αυτό το τεύχος ξεκινάμε μια νέα περίοδο ηλεκτρονικών δημοσιεύσεων απευθυνόμενοι σε ένα όπως πάντα προσεκτικά επιλεγμένο κοινό, με στόχο την παροχή αναλύσεων που αφορούν διεθνείς εξελίξεις σε παγκόσμιο, περιφερειακό ή εθνικό επίπεδο καθώς και σε συγκεκριμένους και στοχευμένους τομείς. Η νέα μας ηλεκτρονική έκδοση θα κυκλοφορεί σε ακανόνιστα χρονικά διαστήματα, κάθε φορά που έχουμε σημαντικά θέματα να αναλύσουμε και να αναφέρουμε στους διακεκριμένους αναγνώστες μας.

Η έκθεση Aspects of an Emerging World θα κυκλοφορήσει σε τρία διαδοχικά μέρη. Το παρόν τεύχος αποτελεί το πρώτο μέρος, το 2ο μέρος θα κυκλοφορήσει τον Σεπτέμβριο, ακολουθούμενο από το 3ο μέρος εντός του Οκτωβρίου 2017.

Τα επί μέρους τμήματα επεξεργάζονται τα ακόλουθα θέματα:

Part A: Introduction, World Trends, Policies, Social Positions & Cycles, Economics, Energy & Resources, Technology, Security

Part B: Regions & Countries

Part C: Greece (The Socio-political, Cultural & Economic Scene – Shipping), Geopolitics, Art – Epilogue

Οι δημοσιεύσεις μας θα είναι ταυτόχρονα προσβάσιμες στην ιστοσελίδα www.imte.gr/reports.htm

Κάντε Εγγραφή στο εβδομαδιαίο Newsletter

* indicates required
Συμπληρώστε το e-mail σας