14α Καβάφεια

Από την Άννα Φιλίνη πήραμε μία επιστολή σχετικά με τα 14α Καβάφεια στην Αλεξανδρεια:

Αγαπητοί μου φίλοι,

13-15 Οκτωβρίου γίνονται στο Κάιρο και στην Αλεξάνδρεια τα 14α Καβάφεια, για τα οποία σας επισυνάπτω το συνολικό πρόγραμμα (θα υπάρξει ακόμη η συμπλήρωση μερικών ομιλιών).

Στις 13/10 το βράδυ προβλέπεται συναυλία και βραβεύσεις Αιγυπτίων συγγραφέων στην Όπερα του Καίρου

Το αφιέρωμα στον Κωστή Μοσκώφ και στη συνέχεια οι ομιλίες και η στρογγυλή τράπεζα σχετικά με το έργο του Καβάφη θα πραγματοποιηθούν το Σάββατο 14/10 και την Κυριακή 15/10 στην Αλεξάνδρεια στο Auditorium της περίφημης Βιβλιοθήκης της Αλεξάνδρειας.

Το Σάββατο στις 16.30 και πριν την έναρξη των ομιλιών θα γίνουν τα εγκαίνια της εικαστικής έκθεσης “δράματα εξουσίας στα ιστορικά ποιήματα του Καβάφη” της Άννας Φιλίνη στο χώρο μπροστά από το Auditorium δίπλα στην είσοδο της Βιβλιοθήκης της Αλεξάνδρειας. (Μετά το τέλος των Καβαφείων η έκθεσή μου θα μεταφερθεί στο Alebdaa Center of Alexandria για δέκα μέρες μέχρι τις 25/10).

Όσοι ενδιαφέρονται να ταξιδέψουν και να συμμετάσχουν στα Καβάφεια μπορούν να απευθυνθούν στην Αθήνα στο Κritsia Travel τηλ. 2103305215. Στη Θεσσαλονίκη οργανώνει το ταξίδι για τα Καβάφεια η κα Παγκάλου Μαριάννα τηλ. 6932541666

Κάντε Εγγραφή στο εβδομαδιαίο Newsletter

* indicates required
Συμπληρώστε το e-mail σας