Το Reload Greece στο Μόναχο

Από τον φιλανθρωπικό οργανισμό Reload Greece με βάση το Ηνωμένο Βασίλειο, λάβαμε την ανακοίνωση:

Στις 18 Ιανουαρίου 2018 πραγματοποιούμε το 1ο πιλοτικό workshop στο Μόναχο, ως μέρος του Young Entrepreneurs Programme. Αυτό, αποτελεί την πρώτη προσπάθεια του οργανισμού εκτός Η.Β., όπου για την πρώτη φάση, Ignite, έχουμε πάει σε 14 πανεπιστήμια σε 7 πόλεις. Το Young Entrepeneurs Programme αποτελείται από 3 στάδια τα οποία βοηθούν τους συμμετέχοντες να αναπτύξουν τις ικανότητες και γνώση που χρειάζονται για να πετύχουν σαν επιχειρηματίες. H Ignite φάση, αποτελείται από ένα workshop στο οποίο νέοι με επιχειρηματικές ιδέες καλούνται να παρουσιάσουν τις ιδέες τους και στη συνέχεια να δουλέψουν πάνω σε αυτές με τη βοήθεια μεντόρων και επιχειρηματιών που θα βρίσκονται εκεί. Οι καλύτερες ιδέες περνούν στο επόμενο στάδιο, Accelerate μαζί με τους φιναλιστ από την Αγγλία. Σε αυτό το στάδιο οι συμμετέχοντες δουλεύουν συστηματικά με έναν μέντορα για μια περίοδο 6 εβδομάδων και λαμβάνουν ειδικευμένα σεμινάρια προκειμένου να ανταποκριθούν στο τελευταίο στάδιο, Pitch όπου και παρουσιάζουν τις πλέον βελτιωμένες ιδέες με στόχο να κερδίσουν έπαθλα.

Indicative Post

Σας προωθώ την σελίδα των εγγραφών, την εκδήλωση στο Facebook event και μια σύντομη παράγραφο για το εργαστήριο μας στο Μόναχο για τη σελίδα σας:

– Αυτή είναι η σελίδα της εκδήλωσης στο Eventora για τις εγγραφές

– Η σελίδα της εκδήλωσης στο Facebook…

Ελληνικά:

Την Πέμπτη 18 Ιανουαρίου, το Young Entrepreneurs Programme του Reload Greece θα πραγματοποιήσει το Ignite workshop στο Μόναχο δίνοντας την ευκαιρία σε νέους με επιχειρηματικές ιδέες να τις αναπτύξουν με τη βοήθεια μεντόρων, να βρουν ομάδες και να προχωρήσουν στην επόμενη φάση Accelerate μαζί με άλλους φιναλίστ από 14 πανεπιστήμια της Αγγλίας. Κλείστε τη θέση σας δωρεάν εδώ: https://goo.gl/mGFkxV

Καλές γιορτές και ευχαριστώ θερμά εκ των προτέρων για το ενδιαφέρον,

Μάρκος Βολίκας.

Κάντε Εγγραφή στο εβδομαδιαίο Newsletter

* indicates required
Συμπληρώστε το e-mail σας