Ημέρα Πληροφόρησης: Σάββατο 21 Ιανουαρίου

Η Γερμανική Σχολή Αθηνών (DSA) προσκαλεί όλους τους ενδιαφερόμενους και φίλους της Σχολής το Σάββατο 20 Ιανουαρίου 2018 από τις 11:00 έως τις 16:00 στη φετινή Ημέρα Πληροφόρησης. Σας περιμένει ένα πλούσιο ενημερωτικό πρόγραμμα με τις ακόλουθες παρουσιάσεις της Διεύθυνσης της Σχολής προκειμένου να γνωρίσετε τον παιδαγωγικό σχεδιασμό και τη δομή της DSA:

1. Θέμα: «Ποια είναι η Γερμανική Σχολή Αθηνών;»

Πότε: 11.30΄ – 12.00΄ und 13.30΄ – 14.00΄

Πού: Αίθουσα εκδηλώσεων

2. Θέμα: «Πληροφορίες για την εισαγωγή στην 7η τάξη. Γνωρίστε το Προφίλ Ε!»

Πότε: 12.15΄ – 13.15΄ και 14.15΄ – 15.15΄

Πού: Αίθουσα εκδηλώσεων

Παράλληλα με αυτήν την παρουσίαση προσφέρουμε κάτι ξεχωριστό στους μελλοντικούς μαθητές της 7ης τάξης στο Προφίλ Ε: μαθητές της DSA που έδωσαν πέρσι με επιτυχία τις εισαγωγικές εξετάσεις και τώρα φοιτούν στη Σχολή θα δείξουν στους μελλοντικούς συμμαθητές τους «τη δική τους DSA».

3. Θέμα: «Το Προνηπιακό τμήμα, το Νηπιακό τμήμα και το Δημοτικό συστήνονται.»

Πότε: 12.15΄ – 13.15΄ και 14.15΄ – 15.15΄

Πού: Αίθουσα πολλαπλών χρήσεων στο Δημοτικό

Επιπλέον, στο πλαίσιο των οργανωμένων ξεναγήσεων, οι οποίες θα πραγματοποιούνται από τις 11.30΄ κάθε μισή ώρα, οι επισκέπτες θα έχουν τη δυνατότητα να γνωρίσουν τις εγκαταστάσεις και την υποδομή της DSA.

Το Διοικητικό Συμβούλιο, η Διεύθυνση της Σχολής, διδακτικό προσωπικό αλλά και γονείς των μαθητών και των μαθητριών μας, καθώς και εκπρόσωποι των ίδιων των μαθητών θα είναι διαθέσιμοι για παροχή πληροφοριών και συμβουλών σε κάθε ενδιαφερόμενο. Επιπλέον, συνδυάζοντας «το τερπνόν μετά του ωφελίμου», οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν χειροποίητες βάφλες και άλλες λιχουδιές στο «μαθητικό μπιστρό» που προετοιμάζουν τα τμήματα της 8ης τάξης.

Τέλος, στο πλαίσιο της Ημέρας Πληροφόρησης, ο Σύλλογος Γονέων διοργανώνει από τις 11.00΄ έως τις 15.00΄ εθελοντική αιμοδοσία σε συνεργασία με το Λαϊκό Νοσοκομείο Αθηνών στην αίθουσα των Καλλιτεχνικών.

Κάντε Εγγραφή στο εβδομαδιαίο Newsletter

* indicates required
Συμπληρώστε το e-mail σας