Ομιλία της Αναστασίας Καλαντζή–Αζίζι

Η απόφοιτός μας Αναστασία Καλαντζή – Αζίζι, Ομότιμη Καθηγήτρια Κλινικής Ψυχολογίας στο ΕΚΠΑ, μας ενημερώνει για την εκδήλωση που θα γίνει την Τετάρτη 7 Φεβρουαρίου στο κτήριο “Κωστής Παλαμάς” (Ακαδημίας 48 & Σίνα). Ώρα έναρξης: 21.00. Η Αναστασία Καλαντζή θα μιλήσει στην εκδήλωση με θέμα: “Μη τυπικές μορφές υποστήριξης της ψυχοθεραπείας παιδιών και εφήβων. Το μικρό Εγώ είμαι Εγώ, ένα παράδειγμα παραμυθιού“. Την ομιλία θα συνοδεύσουν απαγγελίες αποσπασμάτων του παραμυθιού σε 4 γλώσσες (ελληνικά, γερμανικά, αραβικά, φαρσί).

(Υπενθυμίζουμε ότι η Αναστασία Καλαντζή υπογράφει την ελληνική μετάφραση του παραμυθιού της Mira Lobe Το μικρό Εγώ είμαι Εγώ, διεθνούς εκδοτικής επιτυχίας, το οποίο κυκλοφορεί σε τετράγλωσση έκδοση από τις εκδόσεις ΤΟΠΟΣ).

Διοργανωτές της εκδήλωσης είναι το Ινστιτούτο Έρευνας και Θεραπείας της Συμπεριφοράς (ΙΕΘΣ), η Εταιρεία Γνωσιακών Συμπεριφοριστικών Σπουδών ((ΕΓΣΣ) και η Ελληνική Εταιρεία Έρευνας της Συμπεριφοράς (ΕΕΕΣ). Θα ακολουθήσει η απονομή βεβαιώσεων ολοκλήρωσης του εκπαιδευτικού προγράμματος της ΕΓΣΣ, ενώ η εκδήλωση θα κλείσει με την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας και δεξίωση.

Κάντε Εγγραφή στο εβδομαδιαίο Newsletter

* indicates required
Συμπληρώστε το e-mail σας