«La grande Mademoiselle – La vie de Coco Chanel» 19-20 Απριλίου

Το τμήμα των Γαλλικών των τμημάτων 12d/e προσκαλεί στην μουσική παράσταση «La grande Mademoiselle – La vie de Coco Chanel»,η οποία ανεβαίνει υπό τη διεύθυνση της Dr. Marianne Danner την Πέμπτη 19 Απριλίου και την Παρασκευή 20 Απριλίου 2018 στις 20:00 στην αίθουσα εκδηλώσεων της Γερμανικής Σχολής Αθηνών.

Η πολυτάραχη βιογραφία μιας από τις πλέον διάσημες Γαλλίδες, της σχεδιάστριας μόδας Gabrielle „Coco” Chanel, η ζωή της οποίας χαρακτηρίστηκε από έντονες διακυμάνσεις με πολλές θετικές αλλά και αρνητικές στιγμές, θα παρουσιαστεί με τη συνοδεία σύγχρονων γαλλικών μουσικών έργων που θα μεταφέρουν το θεατή στη λαμπρή δεκαετία του 1920.

Η προσφορά της και η επαναστατική της επιρροή στον κόσμο της μόδας παρουσιάζονται μέσα από κείμενα που συνέταξαν οι μαθητές στη γερμανική και στη γαλλική γλώσσα· αφηγούνται τη συναρπαστική ιστορία μιας γυναίκας η οποία παρά τις πολλές δυσκολίες βίωσε τη μεγάλη επιτυχία.

Η είσοδος είναι ελεύθερη. Ωστόσο οι θεατές παρακαλούνται να προσέλθουν με κομψό ένδυμα, ακόμα και του ίδιου του οίκου Chanel. Επιπλέον θα συγκεντρωθούν χρηματικές δωρεές για την ενίσχυση των φιλανθρωπικών δράσεων και της πενθήμερης εκδρομής της 12ης τάξης.

Nous vous attendons!

Κάντε Εγγραφή στο εβδομαδιαίο Newsletter

* indicates required
Συμπληρώστε το e-mail σας