Κυριακάτικες μουσικές στον κήπο της Γερμανικής Εκκλησίας

Ο ιστορικός χώρος της Γερμανικής Εκκλησίας Αθηνών (Σίνα 68) για πρώτη φορά στα χρονικά του, εγκαινιάζει ένα νέο είδος συναυλιών σε ένα νέο χώρο. Ο κήπος της Γερμανικής Εκκλησίας ανοίγει για το κοινό και προσφέρει βραδιές με ευχάριστη μουσική παιγμένη από εξαιρετικούς καλλιτέχνες της πόλης μας. Τρία κυριακάτικα βράδια κάτω από τον αττικό ουρανό μέσα σε δροσερές αλέες και θάμνους συνδυασμένα με όμορφα μουσικά ακούσματα από όλες τις εποχές.

Κυριακή 17 Ιουνίου 2018 : Atenaeum Saxophone Quartet “sax de voyage”

Το κουαρτέτο σαξοφώνων Athenaeum δημιουργήθηκε το 2004 στο ομώνυμο διεθνές καλλιτεχνικό κέντρο από τέσσερις μουσικούς με κοινούς αισθητικούς και καλλιτεχνικούς στόχους. Αποτελείται από τις Στέλλα Αραμπατζόγλου (σοπράνο σαξόφωνο), Άννα Μαρία Καρδάμη (άλτο σαξόφωνο), Γιώργο Κοτροκόη (τενόρο σαξόφωνο) και Μαριέττα Τσακμακλή (βαρύτονο σαξόφωνο).

Κυριακή 1 Ιουλίου 2018: Σύνολο κλαρινέτων

Συναυλία Συνόλου Κλαρινέτων με τίτλο : «Μουσική του 19ου και 20ου αιώνα για Σύνολα Κλαρινέτων» θα πραγματοποιηθεί στις 20.00 στον Κήπο της Γερμανικής Εκκλησίας με τους : Μπύκα Θωμά, Μέγγου Δάφνη, Στάμου Βασιλική, Κούτελου Ευφροσύνη, Παξινού Φοίβη, Ζερβός Γιώργος, Γιάννου Γιάννης (κλαρινέτα) και Λιουδάκι Κατερίνα (μπάσο κλαρινέτο).

Πληροφορίες – κρατήσεις…

Κάντε Εγγραφή στο εβδομαδιαίο Newsletter

* indicates required
Συμπληρώστε το e-mail σας