“Το πάθος του Τάνγκο και VOCAL CHEESE“

tango vocal cheese papailiou 2018Στο θέατρο Χυτήριο (Ιερά Οδός 44, Κεραμεικός, τηλέφωνο κρατήσεων: 210 3412313) παρουσιάζεται τη Δευτέρα 16 Ιουλίου η μουσική βραδιά “Το πάθος του Τάνγκο και VOCAL CHEESE” στην οποία συμμετέχει η μουσικός και ηθοποιός Βίκυ Παπαηλιού (κόρη του αποφοίτου μας Κώστα Παπαηλιού και της εκδότριας Μ. Παρισιάνου). Συγκεκριμένα:

Το Duo VOCAL CHEESE αποτελείται από τις ηθοποιούς και μουσικούς Mia Mohr (Ελβετία/Χιλή) και Βίκυ Παπαηλιού (Ελβετία/Ελλάδα).Η μικτή καταγωγή των δύο μουσικών τις οδηγεί από το δημοτικό ελβετικό τραγούδι (Swiss Yodel) και σε άλλα μουσικά εδάφη.

Με ιδιαίτερη αδυναμία στα μεσογειακά ηχοχρώματα και στις ευφάνταστες διασκευές, η συνοχή του ρεπερτορίου διατηρείται από τη φωνητική συνέργεια του διδύμου.Το Duo VOCAL CHEESE σάς πηγαίνει ένα μουσικό ταξίδι πέρα από τα όρια του χρόνου και του χώρου.Το πάθος του Τάνγκο.

Ο σύγχρονος καλλιτέχνης Elvio Avila (Αργεντινή/Χιλή) αναμειγνύει στο έργο του “το πάθος και το δράμα” του αργεντίνικου τάνγκο χρησιμοποιώντας τη χορογραφία, το τραγούδι και μελαγχολικά κείμενα. Παρουσιάζει την προσωπική του άποψη πάνω στο παραδοσιακό τάνγκο του Μπουένος Άιρες, που έχει κατακτήσει τις σημαντικότερες πρωτεύουσες του κόσμου, με τρόπο σύντομο και σύχρονο.

Χυτήριο, Σημείο Πολιτισμού Theatre / Art Cafe, Δευτέρα 16 Ιουλίου, Ώρα 22:00, Είσοδος 5 €

Κάντε Εγγραφή στο εβδομαδιαίο Newsletter

* indicates required
Συμπληρώστε το e-mail σας