Ελευθερουδάκης Διεθνές Βιβλιοπωλείο

Μια καινοτομία με παρελθόν.

Ποιος είπε ότι πρέπει να ψάχνουμε βιβλία μόνο με τον τίτλο, τον συγγραφέα, τον κωδικό ISBN ή το θέμα; Γιατί να μην μπορούμε να αναζητήσουμε τι θα διαβάσουμε, ανάλογα με τη διάθεσή μας; Σε μια εποχή, που η προσφορά είναι τεράστια, θέλουμε να διευκολύνουμε την επιλογή, κλείνοντας το μάτι στον αναγνώστη και βοηθώντας τον να επιλέξει υπέροχους τίτλους με βάση τη διάθεσή του. Του προτείνουμε να διαλέξει τα βιβλία του, ανάλογα με το αν επιθυμεί να αισθάνεται περιπετειώδης, ήρεμος, δυναμικός, ενθουσιασμένος, ενημερωμένος, μαγεμένος, ξέγνοιαστος, σκεπτικός, ερωτευμένος…

Κάντε μια δοκιμή και πείτε μας, πως σας φαίνεται. Διαλέγουμε «πριν από εσάς, για σας», ελπίζοντας ότι οι δικιές μας επιλογές θα γίνουν και δικιές σας! Επισκεφτείτε το νέο ηλεκτρονικό βιβλιοπωλείο του Ελευθερουδάκη στη διεύθυνση www.books.gr, επιλέξτε τη διάθεση, που θέλετε, και δείτε τις προτάσεις μας.

Εξυπακούεται, ότι είμαστε στη διάθεσή σας, προκειμένου να σας προτείνουμε ή να βρούμε για σας και άλλους, αμέτρητους τίτλους και να σας παρέχουμε όλες μας τις υπηρεσίες (δημιουργία βιβλιοθηκών, έκδοση του «δικού σας» βιβλίου, βιβλία για εταιρικά δώρα…).

Τα βιβλία αλλάζουν τη ζωή.

Κάντε Εγγραφή στο εβδομαδιαίο Newsletter

* indicates required
Συμπληρώστε το e-mail σας