Ήβη και Φαίδων Σοφιανός: Mabrida Studios

Οι απόφοιτοί μας γνωστοί και δημοφιλείς κουκλοπαίκτες Ήβη και Φαίδων Σοφιανός, ξεκινούν φέτος στον δικό τους Πολυχώρο “Mabrida Studios”, από το Σάββατο 6 Οκτωβρίου και κάθε Σάββατο, ένα πολύπτυχο εργαστήρι: το “ΕΡΓΑΣΤΗΡΙ ΠΟΥ ΒΓΑΖΕΙ ΚΑΙ … ΓΛΩΣΣΑ”. Απευθύνεται σε παιδιά αλλά και στους γονείς τους, που παράλληλα με το παιχνίδι του κουκλοθέατρου και τις κατασκευές, θα μαθαίνουν βήμα – βήμα και μια ξένη γλώσσα (Γερμανικά).

Στη σελίδα του facebook Mabrida Studios διαβάζουμε:

“ΕΡΓΑΣΤΗΡΙ ΠΟΥ ΒΓΑΖΕΙ ΚΑΙ… ΓΛΩΣΣΑ! “

Από 6 Οκτωβρίου, και τα Σάββατα από τις 12.00- 15.00μμ.

Τρίωρη ψυχαγωγική και εκπαιδευτική απασχόληση για παιδιά και ενήλικες, με κατασκευές φαντασίας από υλικά που αντί να βρεθούν στην χωματερή, θα μεταμορφωθούν σε σκηνικά μιας παράστασης κουκλοθεάτρου, χειροποίητη κι εμπνευσμένη από τα μέλη του εργαστηρίου η οποία θα παρουσιαστεί στο θέατρο της Μικρής Σκηνής και θα μαγνητοσκοπηθεί, εί δυνατόν σε δύο γλώσσες, διότι παράλληλα με τις κατασκευές, μαθαίνουμε βήμα- βήμα και μια ξένη γλώσσα (Γερμανικά). Η εκμάθηση επιτυγχάνεται ευκολότερα σε μικρές ηλικίες, μέσα από το παιγνίδι και την ψυχαγωγία, μέσα από τις κούκλες που είναι οι καλύτεροι ‘μέντορες’ για παιδιά.

Ετοιμάζεται λοιπόν και η γωνιά μας, με την υπέροχη θέα στον κήπο, ενώ όσοι γονείς δεν θέλουν να συμμετέχουν μαζί με τα παιδιά τους, μπορούν να απολαύσουν μια βόλτα στο κτήμα ή να ξεκουραστούν στο art-cafe.

Σας περιμένουμε με πολλή χαρά.

Πολυχώρος “Mabrida Studios”, τηλ. 210 6620805 & 6944 510042.Αγίου Γεωργίου & Ελαίας,(μεταξύ Κορωπίου και Παιανίας)βλ. χάρτη…

Κάντε Εγγραφή στο εβδομαδιαίο Newsletter

* indicates required
Συμπληρώστε το e-mail σας