DSA – «Άριστο Γερμανικό Σχολείο του Εξωτερικού»

Το Φεβρουάριο 2018 πραγματοποιήθηκε η επιθεώρηση από μικτή επιτροπή της Ομοσπονδίας και των Κρατιδίων (BLI) στη Γερμανική Σχολή Αθηνών που στοχεύει στη διασφάλιση της ποιότητας στα γερμανικά σχολεία του εξωτερικού. Η DSA πέτυχε ένα πολύ καλό αποτέλεσμα σε αυτήν τη δεύτερη BLI και με χαρά αναμένουμε τώρα την εκ νέου απονομή του σήματος ποιότητας «Άριστο Γερμανικό Σχολείο του Εξωτερικού». Την Τρίτη 22 Ιανουαρίου 2019 στις 17:00 στην αίθουσα εκδηλώσεων της DSAΘα θα λάβει χώρα η εκδήλωση απονομής του σήματος ποιότητας από τον Πρέσβη της Ομοσπονδιακής Δημοκρατίας της Γερμανίας, κύριο Jens Plötner.

Μετά την απονομή του σήματος ποιότητας το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου Γερμανικής Σχολής Αθηνών θα παρουσιάσει το νέο λογότυπο της DSA. Θα ακολουθήσει ένα σύντομο διάλειμμα και στη συνέχεια θα παρουσιαστεί η μελέτη εφαρμογής της γενικής ανακαίνισης των υπαίθριων χώρων της DSA που θα πραγματοποιήσει η αρχιτέκτονας κυρία Κατερίνα Δασκαλάκη με τους συνεργάτες της.