FES Athen: Παρουσίαση Έκθεσης “Ευημερία και Ισότητα σε μία Bιώσιμη Ευρώπη”

Το γραφείο του ιδρύματος Friedrich-Ebert-Stiftung στην Αθήνα ανήρτησε στο facebook την κάτωθι αναγγελία σχετικά με την παρουσίαση της Έκθεσης “Ευημερία και Ισότητα σε μια Βιώσιμη Ευρώπη“ τη Δευτέρα 4 Μαρτίου στις 5.30μμ στο Divani Caravel Hotel, Λεωφ. Βασιλέως Αλεξάνδρου 2.

“H Προοδευτική Συμμαχία Σοσιαλιστών και Δημοκρατών του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, το γραφείο του ιδρύματος Friedrich-Ebert-Stiftung στην Αθήνα και το Ινστιτούτο Ερευνών και Πολιτικής Στρατηγικής για την Ανάπτυξη και τη Διακυβέρνηση (ΙΝΕΡΠΟΣΤ) σας προσκαλούν στην παρουσίαση στο ελληνικό κοινό της Έκθεσης της Ανεξάρτητης Επιτροπής για την ευημερία και ισότητα σε μια βιώσιμη Ευρώπη με προσκεκλημένο τον Πρόεδρο της Προοδευτικής Συμμαχίας των Σοσιαλιστών και Δημοκρατών του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου Udo Bullmann και τη Λούκα Κατσέλη, συν-προεδρεύουσα της Ανεξάρτητης Επιτροπής.

The Socialists and Democrats Group in the European Parliament, the Friedrich-Ebert-Stiftung Athen and ADGI – Inerpost are inviting you to the Athens presentation of the report of the Independent Commission for well-being for all in a Sustainable Europe. Among the speakers will be the president of the S&D Group Udo Bullmann and the co-chairof the Independent Commission Louka Katseli.”

Περισσότερα…

Κάντε Εγγραφή στο εβδομαδιαίο Newsletter

* indicates required
Συμπληρώστε το e-mail σας