Ο Πάνος Τσαλιγόπουλος στο «ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΤΟΥ ΦΟΝΟΥ»

Ο Πάνος Τσαλιγόπουλος παίζει στην παράσταση «ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΤΟΥ ΦΟΝΟΥ» [άλλο ένα έγκλημα στο Ντράφι] όπου η θεατρική ομάδα Let’s Act επιστρέφει στον τόπο του «εγκλήματος» με αυτήν την ολοκαίνουργια μαύρη κωμωδία μυστηρίου. Μετά από δύο θεατρικές σεζόν επιτυχίας της μαύρης κωμωδίας μυστηρίου «Έγκλημα Στο Ντράφι», οι Let’s Act συνεχίζουν τη συνταγή της επιτυχίας με μια ανάλαφρη και κεφάτη ματιά πάνω στο θεατρικό θρίλερ, με σασπένς, πολλές ανατροπές και άφθονο γέλιο. Το έργο είναι αυτόνομο, ωστόσο διαδραματίζεται και αυτό στο Ντράφι. Επιπλέον, θα συναντήσουμε ξανά μερικούς από τους χαρακτήρες που αγάπησε το κοινό στο «Έγκλημα Στο Ντράφι». Τη σκηνοθεσία υπογράφει η Πηγή Μπουκουβάλα. Παίζουν: Πάνος Τσαλιγόπουλος, Πηγή Μπουκουβάλα, Φάνης Στάμου, Φωτεινή Σάιντερς και ο Κωνσταντίνος Κάππας, συμμετέχει η Μαριλένα Κεκάτου.

Χώρος: Θέατρο Έαρ Βικτώρια, Μαγνησίας 5, παράλληλος τη Κοδριγκτώνος κοντά στην Πλ. Βικτωρίας (ΗΣΑΠ: στάση Βικτώρια, Λεωφορεία-Τρόλεϊ: στάση Αγγελοπούλου)

από Κυριακή 3 Μαρτίου 2019 και για περιορισμένο αριθμό παραστάσεων Ημέρες και ώρες παραστάσεων: Κυριακές στις 20:00 Διάρκεια: 90’ Εισιτήρια: 12 Ευρώ και 8 Ευρώ (μειωμένο για φοιτητές και ανέργους). Ειδικές τιμές εισιτηρίων για συλλόγους και γκρουπ. Κρατήσεις: 6944677384. Περισσότερα…

Κάντε Εγγραφή στο εβδομαδιαίο Newsletter

* indicates required
Συμπληρώστε το e-mail σας