Μιούζικαλ στη DSA: «The Beatles are back»

There are places I remember

John Lennon, Paul McCartney, George Harrison και Ringo Starr! Σας θυμίζουν κάτι αυτά τα ονόματα; Εάν δεν σας θυμίζουν, δεν πειράζει, διότι αυτήν την άνοιξη οι Beatles επιστρέφουν και πάλι στη σκηνή!

Θα ζήσετε για άλλη μια φορά τη γνωστή ιστορία του πιο επιτυχημένου συγκροτήματος στον κόσμο, το οποίο ξεκίνησε την καριέρα του με το Quarrymen στο Liverpool. Θα νιώσετε και πάλι την Beatlemania –τη μανία με τους Beatles– και θα συνοδέψετε το συγκρότημα στις περιοδείες του σε όλο τον κόσμο. Θα σιγοτραγουδήσετε τις μεγάλες επιτυχίες των Beatles και θα παραστείτε στους γάμους των μελών του συγκροτήματος. Θα έχετε επίσης την ευκαιρία να παρακολουθήσετε τις διενέξεις του συγκροτήματος και θα κατανοήσετε τη δακρύβρεχτη διάλυσή του.

Είτε είστε νέος είτε μεγαλύτερος σε ηλικία, αυτό το μιούζικαλ απευθύνεται σε όλους. Είτε θέλετε να γελάσετε, να κλάψετε ή απλώς να τραγουδήσετε μαζί μας, αυτό είναι το σωστό μέρος.

11 και 12 Απριλίου 2019, 20:00 στην αίθουσα εκδηλώσεων της DSA

Ένα μιούζικαλ του τμήματος της Μουσικής 12 d/e σε συνεργασία με το τμήμα των Καλλιτεχνικών και το ροκ συγκρότημα υπό τη διεύθυνση της Dr. Marianne Danner.

Κάντε Εγγραφή στο εβδομαδιαίο Newsletter

* indicates required
Συμπληρώστε το e-mail σας