2ου Διεθνές Σεμινάριο Πνευστών Οργάνων

Η Φιλαρμονική Εταιρεία «Μάντζαρος» και η Φιλαρμονική Ένωση «Καποδίστριας»συνδιοργανώνουν για δεύτερη χρονιά το πολύ πετυχημένο Διεθνές Σεμινάριο ΠνευστώνΟργάνων στην Κέρκυρα, στο οποίο θα διδάξουν διακεκριμένοι Γερμανοί σολίστ και καθηγητέςπνευστών, όλοι τους μέλη της Φιλαρμονικής Ορχήστρας του Έσσεν.

Από τις 30 Απριλίου ως τις 4 Μαΐου 2019, οι συμμετέχοντες μουσικοί και μαθητές πνευστώνοργάνων όλων των επιπέδων θα έχουν την ευκαιρία να έρθουν σε επαφή με εμπειρότατουςκαθηγητές και σολίστες, διευρύνοντας έτσι τη σπουδή τους στο όργανο.

Στο σεμινάριο θα διδάξουν οι καθηγητές: Susanne Wohlmacher (φλάουτο), Harald Hendricks(κλαρινέτο), Γιώργος Φαρούγγιας (φαγκότο), Tobias Fuller (τρομπέτα), Klaus Gossman(κόρνο), Andreas Hebeler (τρομπόνι) και Alexander Kritikos (τούμπα).

Το σεμινάριο θα διεξαχθεί στους χώρους των Φιλαρμονικών «Μάντζαρος» και «Καποδίστριας»και γίνεται με την ευγενική υποστήριξη της Πρεσβείας της Ομοσπονδιακής Δημοκρατίας τηςΓερμανίας στην Αθήνα.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται για πληροφορίες και αιτήσεις συμμετοχής στη ΦΕ«Μάντζαρος», στο τηλ. 2661037003 (εσ.2) και στη ΦΕΚ «Καποδίστριας», στο τηλ. 2661043435.

Κάντε Εγγραφή στο εβδομαδιαίο Newsletter

* indicates required
Συμπληρώστε το e-mail σας