Ξεκινούν στις 15 Ιουλίου οι συναυλίες της Ορχήστρας Academica με τον Νίκο Αθηναίο

Μετά από μεγάλο διάστημα αποχής λόγω κορονοϊού, η ορχήστρα Academica του Ωδείου Αθηνών με διευθυντή τον γνωστό μαέστρο Νίκο Αθηναίο επανέρχεται την Τετάρτη 15 Ιουλίου, ώρα 21.00, στην ενεργό δράση με μία σειρά τεσσάρων συναυλιών με ελεύθερη είσοδο και με το ίδιο πρόγραμμα, στην σειρά παραγωγών του Προγράμματος ΕΣΠΑ.

Αυτή την φορά η πρώτη συναυλία της σειράς θα φιλοξενηθεί στον αύλειο χώρο του Βυζαντινού Μουσείου. Υπαίθριες θα είναι και οι υπόλοιπες τρεις συναυλίες του κύκλου στην Περιφέρεια Αττικής που θα ακολουθήσουν, με επίσης ελεύθερη είσοδο, και συγκεκριμένα: στον Δήμο Κηφισιάς (Κυριακή 19 Ιουλίου), τον Δήμο Λυκόβρυσης Πεύκης (Δευτέρα 20 Ιουλίου) και τον Δήμο Σαρωνικού (Τετάρτη 22 Ιουλίου).

Στις 4 αυτές συναυλίες θα ακουστούν έργα των Johann Christian Bach: Συμφωνία σε ρε μείζονα, έργο 3, αρ. 1 και Wolfgang Amadeus Mozart: Κοντσέρτο για όμποε και ορχήστρα σε ντο μείζονα, KV 314 και Συμφωνία αρ. 29, σε λα μείζονα, KV 201. Σολίστ: Σπύρος Κοντός, όμποε.

Αναλυτικά οι 4 εμφανίσεις της ορχήστρας...


Από τη δεκαετία του '60 μέχρι σήμερα

Με την υποστήριξη:

 

Γερμανική Σχολή Αθηνών Galanis Sports Data

 

Eκδηλώσεις του μήνα

Εδώ φιλοξενούμε τις απόψεις σας

ΠΟΡΤΡΑΙΤΑ
Δημήτρης Τζανακόπουλος (00)

Ο Δημήτρης Τζανακόπουλος, γεννήθηκε το 1982 στην Αθήνα και αποφοίτησε από τη Σχολή το 2000. Είναι απόφοιτος της Νομικής Σχολής Αθηνών, όπου ολοκλήρωσε και μεταπτυχιακό  [ ... ]