Το Κοινωφελές Ίδρυμα Αθανασίου Κ. Λασκαρίδη στην Βουλή των Ελλήνων

Στη Βουλή των Ελλήνων βρέθηκε την Πέμπτη 8 Οκτωβρίου 2020 το Κοινωφελές Ίδρυμα Αθανασίου Κ. Λασκαρίδη, στο πλαίσιο του προγράμματος Ελλάδα Χωρίς Πλαστικά Μίας Χρήσης. Η Εκτελεστική Διευθύντρια του Ιδρύματος κ. Αγγελική Κοσμοπούλου και ο Υπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας κ. Κωστής Χατζηδάκης, παρουσία του Υφυπουργού Περιβάλλοντος κ. Νίκου Ταγαρά και του Γενικού Γραμματέα Υδάτων κ. Κωνσταντίνου Αραβώση, συζήτησαν με τον Πρόεδρο της Βουλής κ. Κωνσταντίνο Τασούλα για τα πλαστικά μίας χρήσης και τις αλλαγές που φέρνει στην καθημερινότητά μας το σχετικό νομοσχέδιο. Παραδίδοντάς του το ενημερωτικό υλικό και τα επαναχρησιμοποιούμενα είδη καθημερινής χρήσης του προγράμματος (τσάντα, θερμός, ποτήρι), ζήτησαν τη συμβολική υποστήριξη του Προέδρου στην εμπέδωση νέων συνηθειών, προς όφελος του περιβάλλοντος - ξεκινώντας από τους χώρους του Κοινοβουλίου.

Ροδούλα Σταθάκη-Κούμαρη (42)

Η Ροδούλα Κούμαρη γεννήθηκε στην Κηφισιά στις 10 Φεβρουαρίου του 1925 και φοίτησε στη Σχολή πριν από τον Πόλεμο. Σπούδασε Γερμανική Φιλολογία και από το 1946 προσέφερε τ [ ... ]