Κωνσταντίνα Ψωμά: “Χριστουγεννιάτικη Ιστορία”

Η Κωνσταντίνα Ψωμά (’88) υπογράφει τη διασκευή και τη σκηνοθεσία της αγαπημένης από μικρούς και μεγάλους “Χριστουγεννιάτικης Ιστορίας“ του Τσαρλς Ντίκενς που θα μεταδοθεί διαδικτυακά από το Δημοτικό Θέατρο Πειραιά. Με την Ορχήστρα Σύγχρονης Μουσικής της ΕΡΤ. Αφηγητής – Σκρουτζ ο Δημήτρης Πιατάς.

Στις 25 Δεκεμβρίου στις 19.00 η ΕΤ2 μας ταξιδεύει στον μαγικό κόσμο των παραμυθιών μέσα από το αριστούργημα του Τσαρλς Ντίκενς, την «Χριστουγεννιάτικη ιστορία» που γράφτηκε στην βικτωριανή Αγγλια το 1843. Ο πασίγνωστος από τα παιδικά μας χρόνια τσιγκούνης και γκρινιάρης Σκρουτζ ζωντανεύει μέσα από την εξαιρετική ερμηνεία του Δημήτρη Πιατά. Η επίσκεψη του φαντάσματος του νεκρού συνεργάτη του Τζέικομπ Μάρλει και τα τρία πνεύματα των Χριστουγέννων, αλλάζουν τον μίζερο Σκρουτζ και τον μετατρέπουν στον μεγαλύτερο ευεργέτη της πόλης του.

Η Ορχήστρα Σύγχρονης Μουσικής της ΕΡΤ ζωντανεύει μουσικά την πλοκή, ερμηνεύοντας γνωστές και αγαπημένες χριστουγεννιάτικες μελωδίες που θα συγκινήσουν μικρούς και μεγάλους.

Ένας ξεχωριστός συνδυασμός λόγου και μουσικής που θα μας μεταδώσει το πνεύμα των Χριστουγέννων!

Μουσική Διεύθυνση:

Γιώργος Αραβίδης

Διασκευή-Σκηνοθεσία:

Κωνσταντίνα Ψωμά

Βίντεο:

Χρήστος Μαγγανάς

Σκηνικά-Κοστούμια:

Μαρία Ζορμπά

Φωτισμοί:

Κώστας Μπλουγουράς

Ενορχήστρωση Μουσικών Έργων:

Θοδωρής Λεμπέσης

Αφηγητής-Σκρουτζ:

Δημήτρης Πιατάς

Φωνές Μάρλεϊ-Πνευμάτων:

Λαέρτης Μαλκότσης

Φωνή Μπελ:

Κωνσταντίνα Ψωμά

Ορχήστρα Σύγχρονης Μουσικής της ΕΡΤ

Οργάνωση Παραγωγής ΦΟΡΜΙΓΞ

Τα γυρίσματα έγιναν στο Δημοτικό Θέατρο Πειραιά

Μετά την πρώτη τους προβολή όλες οι εκδηλώσεις θα παραμείνουν αναρτημένες στην ιστοσελίδα του Δημοτικού Θεάτρου Πειραιά δίνοντας την ευκαιρία για επαναληπτικές θεάσεις. Περισσότερα…

Κάντε Εγγραφή στο εβδομαδιαίο Newsletter

* indicates required
Συμπληρώστε το e-mail σας