“I.X. τραγούδια ιδιωτικής χρήσης” του Νίκου Παπαντώνη

Ο Νίκος Παπαντώνης (’82) τα τελευταία χρόνια γράφει ωραίες μουσικές και ασχολείται με το τραγούδι, πραγματοποιώντας ένα όνειρο που είχε ξεκινήσει από τα εφηβικά του χρόνια. Την πρώτη δισκογραφική παρουσία του ως νέος δημιουργός, την έκανε με το album “I.X. τραγούδια ιδιωτικής χρήσης”, το οποίο παρουσίασε στο Γυάλινο Μουσικό Θέατρο τον Φεβρουάριο του 2020.

Όλα ξεκίνησαν πριν 2 χρόνια, όταν ο Νίκος Παπαντώνης γνώρισε τον Νίκο Πορτοκάλογλου σε ένα σεμινάριο για τραγουδοποιούς. Σε εκείνο το σεμινάριο ο Πορτοκάλογλου έθεσε ως εργασία στον Παπαντώνη να γράψει τραγούδια για διάφορες θεματικές ενότητες, όπως για τη γειτονιά που μεγάλωσε, για τους γονείς του, για την άνοιξη και τη ζωή, για ένα πρόσωπο από τη Μυθολογία και ένα “κοινωνικοπολιτικό τραγούδι”.

Αποτέλεσμα αυτής της εργασίας είναι τα τραγούδια του album “Ι.Χ”, με τη συμμετοχή και του Νίκου Πορτοκάλογλου στο τραγούδι «Ποιος είναι ποιος». Στο album βρίσκουμε ερμηνευτικές συμμετοχές από την Αγάπη Διαγγελάκη, τον Μιχάλη Κλεάνθη και την Μαρία Βασιλοπούλου. Το album κυκλοφορεί από την Μικρός Ήρως.

Δείτε και ακούστε όλα τα τραγούδια του CD και το trailer της παρουσίασης…

Κάντε Εγγραφή στο εβδομαδιαίο Newsletter

* indicates required
Συμπληρώστε το e-mail σας