Η Καλλιόπη Αθανασιάδη στην εκπομπή «Δημόσια και Ιδιωτικά»

Η κορυφαία θωρακοχειρουργός Καλλιόπη Αθανασιάδη (’82b), από τις μόνον τρεις γυναίκες με αυτή την ειδικότητα στη χώρα μας, πρόεδρος της Ελληνικής Εταιρείας Χειρουργών Θώρακος–Καρδίας– Αγγείων και υπεύθυνη του Θωρακοχειρουργικού Τμήματος στο νοσοκομείο «Ευαγγελισμός», ήταν η φιλοξενούμενη της εκπομπής “Δημόσια και Ιδιωτικά” στον Αθήνα 984, την Κυριακή 7 Μαρτίου, στις 7 το απόγευμα. Μια εξαιρετικά ενδιαφέρουσα συζήτηση με την συμμαθήτριά της δημοσιογράφο Έλενα Χατζηιωάννου (’82a), η οποία έχει την επιμέλεια και παραγωγή της εκπομπής.

Παραμονή της Παγκόσμιας Ημέρας της Γυναίκας, η συνέντευξη είχε ως κύριο θέμα τις δυσκολίες των γυναικών να ξεπεράσουν τα εμπόδια που μπορεί να συναντήσουν σε έναν ανδροκρατούμενο κλάδο. Επιπλέον η Καλλιόπη Αθανασιάδη, μέσα από τις ερωτήσεις της Έλενας Χατζηιωάννου, μας πήρε μαζί της στην καθημερινότητά της. Την καθημερινότητα ενός ανθρώπου που ξέρει να μάχεται.

Περισσότερα...


Από τη δεκαετία του '60 μέχρι σήμερα

Με την υποστήριξη:

 

Γερμανική Σχολή Αθηνών Galanis Sports Data

 

Eκδηλώσεις του μήνα

Εδώ φιλοξενούμε τις απόψεις σας

ΠΟΡΤΡΑΙΤΑ

Papalekas machte 1942 sein Abitur an der deutschen Schule im besetzten Athen und studierte danach Staatswissenschaften an der Universität Wien, der Universität Greifswald und der Universität Innsbruck. Alle diese Hochschulen waren vom Nationalsozialistischen System gleichgeschaltet worden. In Inn [ ... ]