Συνάντηση συμμαθητών στο πλαίσιο της 1ης Διεθνούς ΜουσικήςΑκαδημίας της Αναργυρείου & Κοργιαλενείου Σχολής Σπετσών

Ο Πέτρος Πετρακόπουλος μας ενημέρωσε με μήνυμά του για την 1η Διεθνή Μουσική Ακαδημία που έγινε στις Σπέτσες στο διάστημα 6 – 15 Ιουλίου, όπου είχαν και την ευκαιρία να ξαναβρεθούν συναπόφοιτοί μας (βλ. συνημμένη φωτογραφία) μαζί με τον παλιό τους καθηγητή Δημήτρη Ανάργυρο:

"Με μεγάλη επιτυχία διεξήχθη η 1η Διεθνής Μουσική Ακαδημία της Αναργυρείου & Κοργιαλενείου Σχολής Σπετσών (αναλυτικά βλ. https://maakss.com/), στο διάστημα 6-15 Ιουλίου. 
Πέραν των μαθημάτων από διακεκριμένους σολιστ, δόθηκαν και τρία κοντσέρτα, δύο αμιγώς από μαθητές της Ακαδημίας, ένα στη βεράντα του ΠΟΣΕΙΔΩΝΙΟΥ κι ένα στη πλατεία Αγ. Νικολάου, και το gala concert στο αρχαιόμορφο θέατρο της ΑΚΣΣ στο δάσος.
Στο τελευταίο συνέπραξε η Καμεράτα του Μεγάρου Μουσικής Αθηνών, που ήταν μαζί με την ΑΚΣΣ oi συνδιοργανωτές του συγκεκριμένου κοντσέρτου, με τους διακριθέντες σολίστ-μαθητές της Ακαδημίας σε έργα Vivaldi. Ήταν μια μαγική βραδιά γεμάτη υψηλού επιπέδου μουσική σε ένα εξαιρετικό περιβάλλον.

Στο πλαίσιο της εκδήλωσης, επικεφαλής της οποίας ήταν ο Πρόεδρος του Ιδρύματος της ΑΚΣΣ Πέτρος Πετρακόπουλος, δόθηκε η ευκαιρία να ξαναβρεθούν παλιοί συμμαθητές και μη της ΓΣΑ., όπως ο Πέτρος Πετρακόπουλος (72), η Ντέπυ Μπαχά-Αισώπου (72), η Ανίτα Μαθιού-Βούρη (72), ο Άρης Βούρης (71) και ο Μιχάλης Τσερέκλας (75) με το παλιό τους καθηγητή στη ΓΣΑ Δημήτρη Ανάργυρο.

Στη φωτογραφία οι 4 πρώτοι εξ αριστερών προς τα δεξιά."


Από τη δεκαετία του '60 μέχρι σήμερα

Με την υποστήριξη:

 

Γερμανική Σχολή Αθηνών Galanis Sports Data

 

Eκδηλώσεις του μήνα

Εδώ φιλοξενούμε τις απόψεις σας

ΠΟΡΤΡΑΙΤΑ
Κώστας Πετρογιάννης (60)

Ο Κώστας Πετρογιάννης γεννήθηκε στην Αθήνα το 1941 και αποφοίτησε από τη Γερμανική Σχολή το 1960, τη χρονιά δηλαδή που αποφοίτησαν οι πρώτοι Έλληνες, δέκα στο σύνολο, μ [ ... ]