Βασίλης Κουκαλάνι: “Μια γιορτή στου Νουριάν 21-22“

Σε σκηνοθεσία Βασίλη Κουκαλάνι (’90) η Συντεχνία του Γέλιου επιστρέφει με τη νέα εκδοχή της παράστασης που “άφησε εποχή“: το Μια γιορτή στου Νουριάν του Volker Ludwig. Στο Σύγχρονο Θέατρο (Ευμολπιδών 45, Κεραμεικός) από την Κυριακή 10 Οκτωβρίου.

Η παράσταση επιστρέφει ανανεωμένη στο Σύγχρονο Θέατρο αλλά και σε “μεταφερόμενη μορφή” σε σχολεία. Η ανατρεπτική κωμωδία του Volker Ludwig για τις προκαταλήψεις, τις σχέσεις μεταξύ Ελλήνων και μεταναστών και την πολιτισμική συμφιλίωση, απευθύνεται σε παιδιά από 5 ετών. Το έργο θα παίζεται κάθε Κυριακή, μέχρι τις 7 Απριλίου 2022.

Το θέατρο θα λειτουργήσει ως χώρος covid free με πληρότητα 85% και πρόσβαση στις παραστάσεις θα έχουν κάτοχοι με πιστοποιητικό εμβολιασμού και/ή πιστοποιητικό νόσησης.

Σημειώνεται ότι η Συντεχνία του Γέλιου περιλαμβάνει επίσης στο ρεπερτόριο της τα έργα “Πιο δυνατός κι από τον Σούπερμαν” και “Μορμόλης” για περιορισμένο αριθμό παραστάσεων τον Νοέμβριο και Δεκέμβριο 2021.

Περισσότερα: https://www.viva.gr/tickets/theater/festivalmiagiorti2122/

και: https://www.elculture.gr/blog/mia-giorti-stou-nourian-sto-sygchrono-theatro-i-komodia-tou-volker-ludwig-se-skinothesia-vasili-koukalani/


Από τη δεκαετία του '60 μέχρι σήμερα

Με την υποστήριξη:

 

Γερμανική Σχολή Αθηνών Galanis Sports Data

 

Eκδηλώσεις του μήνα

Εδώ φιλοξενούμε τις απόψεις σας

ΠΟΡΤΡΑΙΤΑ
Νικόλαος-Ιωάννης Κοσκινάς (96)

Ο Νικόλαος-Ιωάννης Κοσκινάς είναι επίκουρος καθηγητής με γνωστικό αντικείμενο τη Γερμανική Λογοτεχνία. Γεννήθηκε στην Αθήνα το 1979 και αποφοίτησε από την Γερμανικ [ ... ]