Κ. Αραβώσης: "Εναρκτήρια ομιλία σε Post Event της Βραδιάς Ερευνητή του ΕΜΠ"

Εναρκτήρια ομιλία στο post event της Βραδιάς του Ερευνητή του Εθνικού Μετσοβίου Πολυτεχνείου σε συνδιοργάνωση με το Τεχνικό Επιμελητήριο Ελλάδας με θέμα συζήτησης την αντιμετώπιση των προκλήσεων της κλιματικής αλλαγής και την απάντηση της Ερευνας.

Η επίτευξη της κλιματικής ουδετερότητας δεν είναι μία εύκολη υπόθεση. Για να είναι εφικτή η μετάβαση σε ένα νέο μοντέλο ανάπτυξης, όπως καθορίζεται σε διεθνείς, ευρωπαϊκούς και εθνικούς στόχους, θα πρέπει να προχωρήσει η έρευνα και η τεχνολογία και να εφαρμοστεί καινοτομία σε όλους τους κρίσιμους οικονομικούς τομείς. Μέχρι να καταφέρουμε να διασφαλίσουμε την επικράτηση συνθηκών κλιματικής ισορροπίας θα εξακολουθούμε να αντιμετωπίζουμε ακραία φαινόμενα και τις επιπτώσεις τους, συνεπώς θα πρέπει να είμαστε κατάλληλα προετοιμασμένοι με την βοήθεια καινοτόμων τεχνολογιών και προϊόντων εφαρμοσμένης έρευνας.

Σύνδεσμος παρουσίασης...


Από τη δεκαετία του '60 μέχρι σήμερα

Με την υποστήριξη:

 

Γερμανική Σχολή Αθηνών Galanis Sports Data

 

Eκδηλώσεις του μήνα

Εδώ φιλοξενούμε τις απόψεις σας

ΠΟΡΤΡΑΙΤΑ
Κατερίνα Εξερτζόγλου (03)

Η Κατερίνα Εξερτζόγλου γεννήθηκε το 1985 στην Αθήνα. Αποφοίτησε από την Γερμανική Σχολή Αθηνών. Είναι πτυχιούχος του τμήματος Ψυχολογίας του Παντείου Πανεπιστημίου  [ ... ]