Μαρία Σούμπερτ: Αθηναϊκές διαδρομές βιβλίου.. ξανά!

Η Μαρία Σούμπερτ μας προσκαλεί στην εκδήλωση που διοργανώνουν οι Αθηναϊκές Διαδρομές Βιβλίου για τη “Σφαίρα του Μίσους”:

Το Σάββατο 18 Δεκεμβρίου 2021, 12:00 – 14:00, μαζί με τη συγγραφέα Μαρία Σούμπερτ, θα ακολουθήσουμε τα βήματα της Βασιλικούλας Λάμπρου στα πεζοδρόμια γύρω από την πλατεία Βικτωρίας, θα ακούσουμε τα βήματά της στην 3ης Σεπτεμβρίου, θα την συναντήσουμε με τον αστυνόμο Παύλου στην Δεριγνύ και θα κατεβούμε την Αριστοτέλους. Θα σταθούμε έξω από την πολυκατοικία της, θα κοιτάξουμε ψηλά και θα προσπαθήσουμε να διακρίνουμε τις κρυστάλλινες σφαίρες της να θερμαίνονται στο περβάζι του παραθύρου της. Ελπίζουμε να μην μας καταλάβει.

H Βασιλικούλα Λάμπρου μεγάλωσε σε μια οικογένεια που δεν ήθελε κορίτσια. Όταν λοιπόν μια τσιγγάνα της έδωσε μια κρυστάλλινη σφαίρα στα οκτώ της χρόνια, η Βασιλικούλα ανακάλυψε πως μπορούσε να την ενεργοποιήσει με το μίσος και πως μέσα από αυτήν είχε πια τη δύναμη και την εξουσία να κερδίσει τον κόσμο.

Είναι όμως αρκετό το μίσος για να ζήσει κανείς τη ζωή του;

Η συμμετοχή είναι δωρεάν με απαραίτητη προκράτηση θέσης.

Απαραίτητο για τη συμμετοχή: Επίδειξη πιστοποιητικού εμβολιασμού και αστυνομικής ταυτότητας, χρήση μάσκας καθόλη τη διάρκεια της δράσης

Σημείο Συνάντησης: Αφετηρία Πλατεία Βικτωρίας, μπροστά απο το γλυπτό σύμπλεγμα «Θησεύς σώζων την Ιπποδάμειαν»

Έναρξη διαδρομής: 12:00. Διάρκεια: 1 ώρα & 30 λεπτά

Περισσότερα…

Κάντε Εγγραφή στο εβδομαδιαίο Newsletter

* indicates required
Συμπληρώστε το e-mail σας