5+1 Μαγικά Χριστούγεννα από τις εκδόσεις Παρισιάνου

Αν ανυπομονείτε για τη στιγμή που θα καθίσετε κοντά στο στολισμένο σας δέντρο διαβάζοντας με το παιδί σας βιβλία και παραμύθια που θα σας ζεστάνουν την ψυχή με έξτρα δόση μαγείας, οι εκδόσεις ΠΑΡΙΣΙΑΝΟΥ σας προσφέρουν την τέλεια λίστα χριστουγεννιάτικων αγορών, με γνώμονα δύο αγαπημένες μας συνήθειες: πρώτον, συνοδεύουμε πάντα το δώρο των Χριστουγέννων με βιβλίο και, δεύτερον, δεν είναι απαραίτητο το βιβλίο αυτό είναι πασπαλισμένο με χριστουγεννιάτικη «χρυσόσκονη».

Έχοντας αυτά κατά νου, σας προτείνουμε 5+1 βιβλία για ένα κλασικό και πάντα αξιόπιστο δώρο για τους μικρούς σας αγαπημένους:

– Άγιος Βασίληςκατά λάθος

–Γι’ αυτό αγαπώ τα Χριστούγεννα

–Ο ποντικός των Χριστουγέννων

–Τα Χριστούγεννα της Πραλίνας

–Η Ισιδώρα Μοντ κάνει μαγικά στο χιόνι

parisianou 1

Άγιος Βασίληςκατά λάθος

Είναι Χριστούγεννα και στη στολισμένη πόλη του Λονδίνου κυκλοφορεί ένας τύπος με κατάλευκη γενειάδα, ροδοκόκκινα μάγουλα, κατακόκκινη στολή και μια τρομερά πεταχτή κοιλιά. Ποιος είναι; Σωστά καταλάβατε. Ο Άγιος Βασίλης!

Υπάρχει μόνο ένα μικρό πρόβλημα. Ο αγαπημένος Άγιος των παιδιών έχει πάθει αμνησία λόγω ατυχήματος και δεν θυμάται ούτε ποιος είναι ούτε τι πρέπει να κάνει. (ηλικίες: 9+)

parisianou 2

Γι’ αυτό αγαπώ τα Χριστούγεννα

Όλοι ανυπομονούμε να έρθει αυτή η μέρα, μια μέρα ευωδιαστή από τις μοσχομυριστές λιχουδιές, μέρα γεμάτη δώρα, χαρά, αγκαλιές και πολλή αγάπη. Μικροί και μεγάλοι (και πολύ μεγάλοι) κάθονται γύρω από το εορταστικό τραπέζι, μιλούν δυνατά, λένε ιστορίες και γελούν. Μια μέρα σαν κι αυτή, κανείς δεν είναι μόνος του. Οι πόρτες των σπιτιών ανοίγουν διάπλατα και η θαλπωρή των Χριστουγέννων φωλιάζει στις καρδιές μας.

parisianou 3

Ο ποντικός των Χριστουγέννων

Τα Χριστούγεννα πλησιάζουν και το εργαστήρι του Άγιου Βασίλη έχει πάρει φωτιά: τα ξωτικά εργάζονται πυρετωδώς, για να ετοιμάσουν όλα τα δώρα για τα παιδάκια σε κάθε γωνιά του κόσμου! Μέσα στο εργαστήριο, κάτω από τη μύτη των βοηθών και του Άγιου Βασίλη, ο μικρός Ποντικός των Χριστουγέννων ετοιμάζει τα δώρα για τα ποντικάκια του κόσμου. Το σπίτι του είναι μυστικό, όπως και τα δώρα που ετοιμάζει. Όταν έρχεται η ώρα, πηδά στο έλκηθρο μαζί με τον Άγιο Βασίλη και, χωρίς να τον μυριστεί κανείς, μοιράζει κι αυτός χαρά στα μικρά ποντικάκια. Κάποιος, όμως, τον έχει καταλάβει… (ηλικίες: 3+)

parisianou 4

Τα Χριστούγεννα της Πραλίνας

Τo ολοκαίνουργιο βιβλίο της πολυγραφότατης Στέργιας Κάββαλου είναι ένα συγκινητικό παραμύθι για μικρά αλλά και μεγάλα παιδιά…

Η Λίνα περνάει τα πρώτα της Χριστούγεννα χωρίς τον μπαμπά της, ενώ η μαμά της δεν φαίνεται να έχει μπει σε αυτό που λέμε «κλίμα των ημερών». Όμως οι γιορτινές μέρες απαιτούν ένα θαύμα. Μια ιστορία για την απώλεια και την ανάγκη όλων για ελπίδα και αγάπη. (ηλικίες: 6+)

parisianou 5

Η Ισιδώρα Μοντ κάνει μαγικά στο χιόνι

Η Ισιδώρα λατρεύει να παίζει στο χιόνι, ιδίως όταν οι δημιουργίες της ζωντανεύουν! Όμως, τα μαγικά του χιονιού δεν μπορούν να κρατήσουν για πάντα. Θα μπορέσει να σώσει τους καινούργιους της φίλους, πριν λιώσουν; (ηλικίες: 6+)

parisianou 6

Η Ισιδώρα Μοντ: Το φανταστικό μου ημερολόγιο

Το 2021 φεύγει και το 2022 ετοιμάζεται να το διαδεχθεί! Η καινούργια χρονιά φέρνει πολλές και συναρπαστικές περιπέτειες για την Ισιδώρα Μοντ, τον Ροζ Λαγό και την παρέα της. Σε αυτό το ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΟ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ μπορείς να καταγράψεις τις ιδιαίτερες στιγμές της ζωής σου και όλα όσα είναι σημαντικά για σένα. Κρύψ’ το ημερολόγιό σου σε ένα ασφαλές μέρος για να το έχεις για πάντα! (ηλικίες: 6+)

Κάντε Εγγραφή στο εβδομαδιαίο Newsletter

* indicates required
Συμπληρώστε το e-mail σας