"Έφυγε" η καθηγήτρια της Σχολής Ute Grimm

grimm uteΈφυγε εντελώς ξαφνικά από την ζωή η καθηγήτρια της Σχολής Ute Grimm την Κυριακή 30 Ιανουαρίου. Η Ute Grimm δίδασκε μαθηματικά και φυσική και ήταν υπεύθυνη του Abitur.

Η διευθύντρια κ. Annedore Dierker εξέδωσε μία ανακοίνωση, η οποία ξεκινά ως εξής:

Αγαπητοί γονείς, αγαπητοί μαθητές και μαθήτριες, αγαπητή σχολική κοινότητα,
Το απόγευμα της Κυριακής λάβαμε την απίστευτα θλιβερή είδηση από τον κ. Grimm ότι η συνάδελφός μας, Ute Grimm έφυγε σήμερα εντελώς αιφνίδια από τη ζωή.
Είναι απίστευτα τραγικό.
Είμαστε όλοι σοκαρισμένοι και βαθιά θλιμμένοι.
Εκφράσαμε τα θερμά μας συλλυπητήρια στην οικογένειά της και υποσχεθήκαμε κάθε βοήθεια και υποστήριξη.
Από κοινού με το Διοικητικό Συμβούλιο και τη Διεύθυνση της Σχολής συζητήσαμε μόλις, πώς θα αντιμετωπίσουμε αυτή την τραγική εξέλιξη, αύριο, Δευτέρα.
Παρακαλούμε θερμά τους συναδέλφους μας που έχουν μαθήματα αύριο την 1η ώρα να παρευρεθούν σε μια πρώτη συνάντηση στις 7.45 π.μ.
Αρχικά θα ζητήσουμε από τις τάξεις 10 και 11 να προσέλθουν στην αίθουσα εκδηλώσεων στις 8.00 π.μ. και θα ανακοινώσουμε την είδηση του θανάτου της κ. Grimm στους μαθητές και τις μαθήτριες. Στη συνέχεια, τα παιδιά θα πάνε στην τάξη με τους δασκάλους τους.


Από τη δεκαετία του '60 μέχρι σήμερα

Με την υποστήριξη:

 

Γερμανική Σχολή Αθηνών Galanis Sports Data

 

Eκδηλώσεις του μήνα

Εδώ φιλοξενούμε τις απόψεις σας

ΠΟΡΤΡΑΙΤΑ
Μαρία Ζενέτου (41) (1925-1995)

Η Μαρία Ζενέτου-Κομνηνού γεννήθηκε στην Αθήνα, στις 18 Οκτωβρίου 1925. Πατέρας της ήταν ο Χαρίλαος Ζενέτος, γνωστός κοσμηματοπώλης των Αθηνών και αδελφός της ο γνωστός [ ... ]