Ο Γιώργος Ευγενίδης μιλά στο star.gr

evgenidis giorgos starΟ Γιώργος Ευγενίδης, απόφοιτος του 2013, από την αρχή της σεζόν ανήκει στο δυναμικό του Star. Έχει αναλάβει την παρουσίαση του μεσημβρινού δελτίου του σταθμού ενώ τον βλέπουμε και στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star με τη Μάρα Ζαχαρέα, όπου μεταφέρει το αποκλειστικό ρεπορτάζ του. Το πρωί βρέθηκε καλεσμένος στο στούντιο της εκπομπής Breakfast@Star και μίλησε για τα πρώτα του βήματα στη δημοσιογραφία.

«Δούλευα από πολύ μικρός παράλληλα με τις σπουδές μου. Ο Πέτρος Κωστόπουλος είχε τότε ένα site. Κάτι είδε σε εμένα. Το ένα έφερε το άλλο, θεωρώ ότι ήμουν τυχερός με συγκυρίες. Εκεί που αισθανόμουν ότι κάτι τελειώνει, ερχόταν κάτι άλλο και με έβρισκε. Έτσι προέκυψε και η συνεργασία μου με το Star. Ήταν μια συγκυρία συμπτώσεων, θα μπορούσε να μην είχε συμβεί», εξομολογήθηκε, αποκαλύπτοντας παράλληλα πως δεν έχει πάει σε κάποια σχολή δημοσιογραφίας, αλλά έχει σπουδάσει πολιτικές επιστήμες.

Δείτε το αφιέρωμα του star.gr...


Από τη δεκαετία του '60 μέχρι σήμερα

Με την υποστήριξη:

 

Γερμανική Σχολή Αθηνών Galanis Sports Data

 

Eκδηλώσεις του μήνα

Εδώ φιλοξενούμε τις απόψεις σας

ΠΟΡΤΡΑΙΤΑ
Κωνσταντίνα Σιγαλού (98)

Η Κωνσταντίνα Σιγαλού γεννήθηκε στην Αθήνα στις 08.11.80 και αποφοίτησε από τη ΓΣΑ το 1998. Σπούδασε στο τμήμα Στατιστικής & Ασφαλιστικής Επιστήμης του Πανεπιστημίου Π [ ... ]