Μεταπτυχιακή έρευνα - Αναζήτηση συμμετεχόντων/-ουσών

tsaroucha srt ereunaΟνομάζομαι Αικατερίνη Τσαρούχα και είμαι απόφοιτη του Πανεπιστημίου της Κωνσταντίας (Universität Konstanz). Στα πλαίσια της μεταπτυχιακής μου εργασίας, τα διαδικτυακά μου πειράματα αφορούσαν την κατανόηση και επεξεργασία ορισμένων λέξεων από φυσικούς ομιλητές των ελληνικών, καθώς και δίγλωσσα άτομα στα γερμανικά και τα ελληνικά. Η έρευνά μου έγινε δεκτή για παρουσίαση στο 15ο Διεθνές Συνέδρειο για την Ελληνική Γλωσσολογία (15th International Conference on Greek Lingustics) τον Σεπτέμβριο του 2022 στο Βελιγράδι.
Γι' αυτό το λόγο, αναζητώ περισσότερα άτομα για να συμμετέχουν στο ένα μέρος της έρευνας.Πιο συγκεκριμένα, αναζητώ άτομα που μένουν στην Ελλάδα, είναι φυσικοί ομιλητές των ελληνικών, έχουν μεγαλώσει μόνο με ελληνικά (κυρίως) στο σπίτι, και το επίπεδο γερμανικών τους είναι ίσο ή μεγαλύτερο του Β2.

Ο σύνδεσμος συμμετοχής στην έρευνα είναι...


Από τη δεκαετία του '60 μέχρι σήμερα

Με την υποστήριξη:

 

Γερμανική Σχολή Αθηνών Galanis Sports Data

 

Eκδηλώσεις του μήνα

Εδώ φιλοξενούμε τις απόψεις σας

ΠΟΡΤΡΑΙΤΑ
Reiner Morell (68)

Reiner Morell (* 18. Oktober 1949 in Braunschweig) ist ein deutscher Diplomat, der von 2008 bis 2012 Botschafter in Turkmenistan war und zwischen Juli 2012 und 2015 Botschafter in Armenien war.
Nach dem Abitur leistete Morell zwischen 1968 und 1970 seinen Wehrdienst bei der Bundeswehr und absolvierte [ ... ]